Дженифър Лопес разкри защо се е събрала с Бен чак след 18 години

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Снимка: Инстаграм

Дженифър Лопес повдигна завесата на възобновената си любов с Бен Афлек, разкривайки защо им е отнело толкова време, за да се съберат отново.

Припомняме, че двамата започнаха връзка в началото на 2000-ата година, като след неуспешен годеж, през 2004 г. се разделиха и всеки пое по пътя си. Въпреки това съдбата реши, че Джей Ло и Бен имат нужда да дадат втори шанс на любовта си и те се събраха отново през юли 2021 г. Година по-късно пък застанаха и пред олтара, казвайки си "да" в Лас Вегас.

В тв интервю Дженифър сподели, че й е отнело почти две десетилетия, за да опознае себе си, преди "Вселената да се отвори" и да й позволи да се събере с голямата й любов.

"Влюбих се в любовта на живота ми в по-ранните години от живота ми и по някакви причини... трябваше да пораснем и да правим други неща", започна тя.

И двамата си тръгнахме и имахме деца с други хора и други връзки, но, знаете ли, винаги съм си мислила, че той е моят човек. И когато се събрахме отново, не можех да повярвам и не мисля, че и той можеше. Не е нещо, което някога сме планирали. Наистина бяхме продължили с животите си, но когато се свързахме отново, беше почти мигновено и просто знаехме, че искаме да сме заедно", обясни още латината.

Дженифър обясни, че след поредния си развод, се е обърнала навътре към себе си и с времето се е научила да се обича повече. Признава, че в момента, в който е усетила, че се чувства достатъчно добре сама, тогава Вселената й изпратила Бен, защото тя вече била готова за тази връзка, предава Дир.бг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене