Дженифър Лопес издава албум, вдъхновен Бен Афлек

Дженифър Лопес и Бен Афлек
СНИМКА: инстаграм

Първият албум на Дженифър Лопес от десетилетие насам е вдъхновен от възобновения й романс и брак с Бен Афлек, а тя използва повода, за да погледне самоиронично на романтичното си минало. Това призна звездата на попмузиката и киното в интервю за Асошиейтед прес.

През цялата си кариера Дженифър Лопес е възхвалявана като епохален, плодовит и трудолюбив артист. Едно прилагателно, което не се свързва често с поп иконата, превърнала се в актриса и филмов продуцент, обаче, е „самоиронична".

Именно „самоирония" обаче е думата, която характеризира най-добре новия й албум и едноименния филм към него This is Me...Now: A Love Story ("Това съм аз...сега: Една любовна история"), които излизат на пазара днес, 16 февруари.

Същевременно Live Nation обяви, че Лопес ще тръгне на турне в над 30 града, което ще започне на 26 юни в Орландо, Флорида, предаде БТА.

65-минутният музикален филм с режисьор Дейв Мейърс, който тя сама финансира, проследява шеговито една безнадеждна романтичка в търсене на любовта (Лопес) и безбройните начини, по които тя се бори с многократно разбиваното си сърце, включително посещения при терапевта си (в ролята рапърът Фат Джо) и плач по стари романтични филми. От разстояние звезден Съвет на Зодиака, изигран от Джейн Фонда, Пост Малоун, Кики Палмър, София Вергара и други, предоставя симпатичен, но безмилостен коментар за нейното отчаяние от любовта, провалените бракове (Лопес е в четвъртия си) - и възстановените връзки.

На 54-годишна възраст Лопес обяви, че деветият ѝ студиен албум и придружаващият го филм са резултат от внезапен прилив на вдъхновение, голяма част от което тя приписва на възобновения си романс и брак с Бен Афлек.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене