Кание Уест признава, че е бил "на два месеца от фалита"

Кание Уест Снимка: Кание Уест КАДЪР: Туитър/Pop Base

Кание Уест признава, че е бил "на два месеца от фалита" след прекратяването на договора си с Adidas.

Спонсорството приключи през 2022 г., малко след като Уест направи антисемитски коментари в X/Twitter. Макар че рапърът и продуцент отказа да приеме, че терминът "антисемитизъм" съществува, защото според него "не е факт", оттогава той поднесе нещо като "извинение" на онези, които е обидил с коментарите си, пише NME.

Сега Уест разказа за последиците от провала на сделката си, като сподели пред TMZ в понеделник (12 февруари): "Ще бъда честен с всички вас: Бях на два месеца от банкрут, наистина... И оцеляхме. Преживяхме всичко, което се случи след прекратяването на договора."

Уест се обърна и на забележките, довели до прекратяването на договора с Adidas, които бяха критикувани за антисемитски. Той заяви: "Те имат право на своето мнение. Аз имам право на своето мнение. Разбирате ли какво искам да кажа? Всички имаме право на мнение, но толкова много хора ще загубят работата си, ще загубят кариерата си заради стъпките, които предприехме. Слязохме надолу за година и половина."

Рапърът твърди още, че е изпратил извинение на компанията, която "все още се гаври с мен": "Някои от нещата, които казах, бяха верни. Така че, докато всички вие не излезете и не кажете: "Йо, това, което казваше, част от него беше вярно", продължавайте с всичко това... Чернокожите не могат да бъдат антисемити. Ние сме евреи, разбирате ли какво искам да кажа? Ние сме евреи."

Той добави: "За всички еврейски деца, които ме обичат, съжалявам, ако ви се е наложило да чуете разговор с възрастни, в който си крещим един на друг, но стигнахме до момента, в който трябваше да се случи нещо, да се каже нещо."

Наскоро Уест издаде новия си съвместен албум с Ty Dolla $ign "Vultures", който NME оцени с две звезди. "Vultures 1" може и да не е пълният провал, който може да запрати кариерата на Кание под земята, но далеч не е и един от най-добрите му опити. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене