АBBA зашемети Пловдив, стотици пяха и танцуваха безспир (Снимки, видео)

"АBBA REAL BAND SERBIA" зашемети пловдивската публика.

Зрителка спечели от концерта златно бижу

"Върнаха ни в младостта". "Преродихме се отново". 

Това повтаряха пловдивчани, които не спряха да пеят и танцуват по време на целия концерт на "АBBA REAL BAND SERBIA" в зала "Сила" тази вечер.

Шоуто продължи час и половина и завърши с невероятни изненади.

Съставът излезе в бели костюми – същите като онези, с които знаменитата шведска група пя на австралийското си турне през 1977 година. И подкара хит след хит – "Ватерлоо", "Мама миа", "Фернандо", "Победителят взема всичко", "SOS". Публиката на възраст от 18 до 75+ изпадна в екстаз. Цялата зала скочи, когато запяха "Танцуващата кралица".

Стотици пяха и танцуваха от първата до последната песен.
Стотици пяха и танцуваха от първата до последната песен.

Хората знаеха наизуст текстовете и прегласяха в хор. Толкова се въодушевиха, че накрая танцуваха, без съставът да ги подканя. През цялото време сръбските изпълнители общуваха с хората, създаде се невероятно настроение.

В края на концерта пловдивчани ги извикаха на бис. И получиха още две парчета, последното от които беше "Чикитита". Младежи танцуваха нон–стоп от първата до последната песен.

Невероятна музика, бляскави костюми, ефектен звук и светлини поднесе "АBBA REAL BAND SERBIA" .

Още на влизане в залата организаторите  от "Балканик Интернешънъл" се бяха погрижили да направят всеки зрител специален. Те посрещаха хората с по чаша пенливо просеко. В края на шоуто имаше томбола. Съставът изтегли две имена. Фен на "Ботев" (Пд), облечен с фланелка на любимия си отбор, спечели пак тениска на "канарчетата" с № 10 и автограф от Ивелин Попов.  Шефката на радио KATRA FM Милена Чакандракова беше другата късметлийка, която си тръгна от концерта със златно бижу.

Публиката се изкефи на макс.
Публиката се изкефи на макс.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене