Актрисата, която ще изиграе Ейми Уайнхаус във филм: Тя беше честна и брутална

Мариса Абела СНИМКА: Ройтерс

Актрисата Мариса Абела, която се превъплъщава в образа на Ейми Уайнхаус в предстоящ филм, казва, че животът на певицата не е бил просто "пропит от трагедия", предаде Пи Ей Мидия/ДПА, цитирана от БТА. 

Абела, която се снима в Back To Black за вихрените години на Уайнхаус в Лондон и пътя й към славата, беше сред присъстващите в Кралската фестивална зала в Лондон на церемонията за наградите БАФТА в неделя вечерта.

Във филма, реализиран с подкрепата на наследниците на Ейми Уайнхаус, участват още Лесли Манвил, Еди Марсан и Джак О'Конъл.

На червения килим Мариса Абела каза, че предстоящият биографичен филм ще припомни на хората защо са се влюбили в певицата.

"Не знам дали целият й живот е бил пропит от трагедия. Мисля, че това, което искахме да възкресим, е да си спомните защо се влюбихте в тази жена - пристрастията й, енергията, жаждата за живот, гладът да изцедиш всяка капка живот", споделя Мариса Абела. 

"Част от причините, поради които се влюбихме в нея, бяха, че тя беше честна и брутална, емблематична и невероятна, безстрашна. Така че ние просто искахме отново да припомним това", допълва актрисата.

Кариерата на Ейми Уайнхаус беше трагично прекъсната през 2011 г., когато тя си отиде на 27-годишна възраст след борба с алкохола и наркотиците. Певицата беше открита в безпомощно състояние на пода в спалнята си в дома си в Камдън, Северен Лондон, и почина скоро след това.

Заключението от две разследвания беше, че причината за смъртта на носителката на "Грами" е случайно алкохолно отравяне. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене