По 1 милион гледат първо “Стани богат”, после “Като две капки вода” – каузите им за бедни и деца в риск

Елена Петрова, Христо Стоичков, Мария Бакалова и Магърдич Халваджиян (от ляво на дясно) бяха журито на благотворителния епизод на “Капките”.

285 000 лв. от Нова тв и УНИЦЕФ, още 20 000 и от Би Ти Ви

Мария Бакалова долетя от Холивуд за “Капките”, Христо Стоичков подари златната си топка на продуцента Магърдич Халваджиян, а Краси Радков и Наум Шопов бяха сред първите знаещи в “Стани богат” с Ники Кънчев. Така силно започна тв сезонът за две от най-обичаните тв предавания, стартирали през уикенда с благотворителни предавания за децата.

Ники Кънчев на дебюта си в “Стани богат” по Би Ти Ви 
СНИМКА: ЛИЛИЯ ЙОТОВА
Ники Кънчев на дебюта си в “Стани богат” по Би Ти Ви СНИМКА: ЛИЛИЯ ЙОТОВА

1 млн. зрители и 285 000 лв. - това е равносметката на шоуто за имитации “Като две капки вода за всяко дете”, излъчено в неделя по Нова тв. Спектакълът, организиран с УНИЦЕФ - България, събра Владо Михайлов, Александър Сано, Софи Маринова, Маргарита Хранова, Веселин Маринов, Славин Славчев, Михаела Маринова и Миро, които изпълниха известни песни в дует с 8 талантливи деца. Оценяваха ги едни от най-популярните българи - актрисите Мария Бакалова и Елена Петрова, която е посланик на УНИЦЕФ, големият Христо Стоичков и продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. Парите са за каузата “ЗаКрила на всяко дете” за превенцията и закрилата на децата от насилие във всичките му форми.

Софи Маринова и малката Валентина станаха победители в благотворителното шоу "Като две капки вода" по Нова тв
Софи Маринова и малката Валентина станаха победители в благотворителното шоу "Като две капки вода" по Нова тв

Над 1 милион зрители по данни на пийпълметричната агенция ГАРБ видяха как Камата подари златната си топка на Халваджиян и как Софи Маринова с малката, но много талантлива Валентина победиха в шоуто, преобразени като Лили Иванова, за да изпълнят песента ѝ “Скитница”. Шоуто привлече над 45% от аудиторията в активна възраст (18-59 г.) спрямо 17,3% дял на Би Ти Ви.

Ден по-рано - в събота, Краси Радков и Алекс Раева, Евелин Костова и Бойко Кръстанов, Наум Шопов и любимата му Теа Минкова седнаха на стола на богатството при Ники Кънчев по Би Ти Ви, за да подкрепят програмата “Топъл обяд” на БЧК.

Наум Шопов и любимата му Теа Минкова седнаха на стола на богатството при Ники Кънчев по Би Ти Ви, за да подкрепят програмата “Топъл обяд” на БЧК.
СНИМКА: ЛИЛИЯ ЙОТОВА
Наум Шопов и любимата му Теа Минкова седнаха на стола на богатството при Ники Кънчев по Би Ти Ви, за да подкрепят програмата “Топъл обяд” на БЧК. СНИМКА: ЛИЛИЯ ЙОТОВА

Първите две двойки спечелиха по 5000 лв., Наум Шопов и Теа стигнаха до 10 000 лв. и така дариха общо 20 000 в подкрепа на ученици в неравностойно положение и техните родители. Играта им също бе видяна от 1 млн. зрители - 38,4% от всички над 4-годишна възраст, докато Нова тв е с дял от 14,7%.

Най-гледаната част е била участието на Евелин Костова и Бойко Кръстанов и въпроса: “Какъв продукт се предлага в първия платен телевизионен клип, излъчен в САЩ на 1 юли 1941 г.?”. Правилният отговор е “часовник”.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене