Итън Слейтър бърза с развод, готви предложение за брак на Ариана Гранде

Ариана Гранде
СНИМКА: Instagram/arianagrande

Новият мъж до Ариана Гранде Итън Слейтър се опитва да ускори развода си, за да има възможност да предложи брак на певицата.

Според изданието Us Weekly мъжът, чийто глас озвучава Спондж Боб, и бившата му съпруга, Лили Джей, са "на финала по приключване на бракоразводното дело".

Междувременно "Итън живее в дома на Ариана и са много щастливи. Той няма търпение да финализира нещата с развода. Иска да има възможност да направи предложение на Гранде, така че прави всичко възможно, за да ускори нещата", казва техен близък до изданието, предаде dir.bg.

Още миналия месец запознат заяви, че "нещата между тях са станали по-сериозни и те са почти неразделни, а Ариана е загрижена за Итън и сигурно вижда бъдещето си с него." По негови думи тя очаква с нетърпение да започнат на чисто през новата година и няма търпение да види как нещата за нея и Итън ще продължат да се развиват.

Към момента обаче нито Ариана, нито Итън са говорили публично за връзката си, макар че са били виждани няколко пъти заедно. Относно Лили Джей - припомняме, че през юли разказа следното пред Page Six: "Ариана ми съсипа семейството."

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене