Съпругата на шефа на “Ред Бул” в депресия

Кристиан Хорнър

Шефът на “Ред Бул” от Формула 1 си има сериозни проблеми, от които страда и съпругата му.

Кристиан Хорнър най-вероятно ще бъде обвинен в сексуален тормоз към една от служителките в австрийския отбор. Ръководството на “Ред Бул” започна собствено разследване срещу англичанина, а в същото време стана ясно, че той е предлагал пари на жената, за да си мълчи.

Всичко започна с разследване на нидерландския вестник “Телеграф”, чийто репортер, който отговаря за Формула 1, е много близък със своя сънародник и световен шампион Макс Верстапен, който е звездата на “Ред Бул”. Наскоро вестникът публикува кореспонденцията на Хорнър с жената.

Съпруга на шефа на “Ред Бул” е Гери Халиуел от Spice Girls. Според британските медии в резултат на скандала в последно време тя е изпаднала в депресия, почти не се храни и не може да спи нормално. Гери засега успява по някакъв начин да не мисли за семейния проблем, като се грижи за децата. Поп звездата е наясно, че юридическите процедури ще отнемат много време и това може напълно да срине отношенията ѝ с Хорнър. Нещо повече, заради историята две от бившите в Spice Girls - Виктория Бекъм и Мел Би, са прекъснали всякакви връзки с Гери и са я отписали от контактите си в социалните мрежи. Ема и Мел Си засега си мълчат, но според запознати се интересуват какво се случва с Халиуел.

Самият Кристиан вече е в Бахрейн заради започналите зимни тестове преди новия сезон във Формула 1. Той бе сниман в компанията на легендарния дизайнер Ейдриън Нюи и на съветника д-р Хелмут Марко, който от години е силният човек в отбора.

Една от последните версии за изхода от скандала е, че Хорнър ще напусне “Ред Бул” и Формула 1 на 28 февруари - точно преди началото на състезателния уикенд за първия кръг от новия сезон в Бахрейн.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене