Старите ергенки съжаляват новите: Простотия и подлизурщина!

Това предаване те поставя в позиция на подлизурко, категорична е участничката във втория сезон Мони

"Участието във формат, който те поставя в подлизурствена позиция, борейки се за вниманието на мъж, не представлява проблем единствено за жени, които са така и в живота. Това са жени, които не избират, а се надяват да бъдат избрани. Имало е и ще има участнички, които не харесват дори и себе си. Това е доста жалко."

Това категорично заяви ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер, която участва във 2-ри сезон на романтичното приключение "Ергенът". Новото издание на шоуто тръгва след няколко дни.

Мони има силно усещане за своята стойност
Мони има силно усещане за своята стойност

Проблематичната природа на предаването е тема за разговор от много време насам. Самостоятелните жени в нета често заявяват, че никога не биха могли да се подложат на такова изпитание и че да се борят за вниманието на мъж е изключително тъжно. Камо ли пък публично. Много от зрителите се настройват и срещу ергена, след като често в един епизод той ухажва и целува няколко дами, което според тях е неуважително въпреки замисъла на шоуто. Някои от бившите участнички са напълно съгласни с това твърдение.

"Аз съм жена с много стабилно усещане за своята стойност, което е причината да възприема това предаване като една телевизионна изява, а Ергена като обикновен статист", откровеничи пред "България Днес" Мони.

Ергенката Ивелина вярва, че новите участнички са "подготвени"
Ергенката Ивелина вярва, че новите участнички са "подготвени"

Самата тя заявява, че не се вълнува за завръщането на предаването, а само за подбора на клетите участнички. "Чудно ми е дали ще успеят да надиграят по простотия мнозинството от моя сезон", сподели тя.

Много от момичетата започнаха да забелязват каква слава носи участието в предаването и спекулации за мотивите на свободните моми също плъзнаха из нета. Мони също вярва, че има участнички, които дори не харесват ергена, а влизат в предаването може би за популярност или лични облаги.

Новият ерген Алек живее в сянката на Евгени
Новият ерген Алек живее в сянката на Евгени

Евгени
Евгени

"Доколкото видях от рекламите, има доста добре обиграни като поведение кандидатки. Подготвени са!", заяви и Ивелина, друга участничка от втория сезон. Според нея подборът на ергенки става все по-добър, но за сметка на ергените. "Аз мисля, че Евгени беше по-добре изглеждащ", призна си Ивелина.

Повечето от връзките на "Ергенът" се разпадат бързо след края на предаването, дори и в международните формати, поради публичното напрежение или загубата на чувства зад камерите.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ

Напишете дума/думи за търсене