Фолкпевицата Лорена мята шотове

Фолкпевицата горе-долу се справя със сипването

  • Дали алкохолът и чалгата са другари?! 
  • Разчекнатата чалгаджийка налива алкохол, стъпила върху бар 

Фолкпевица мята шотове в чалготека!

Изпълнителката Лорена разчупи участието си в нощно заведение, като смело влезе в ролята на барман и наливаше алкохол в малки чашки.

Без грам свян чалгаджийката се качва върху бара, разчеква палаво крака и аха бельото й да се види. Докато бесни попфолк ритми гърмят в дискотеката, Лорена пълни чашките, но и разлива част от огнената вода, която отива зян.

Лора Митева, както е истинското име на изпълнителката, е поредната чалга певица, която вкарва шотовете с алкохол в шоу програмата си пред разгорещените фенове.

Преди седмица фолкпевицата ДесиСлава беше изловена да пие по време на участие.

Чалга дивата е хваната с шот с напитка по време на нейна скорошна изява в дискотека в Студентски град в столицата. В малката чаша има прозрачна течност, но нейни фенове коментират, че едва ли става въпрос за вода, а по-вероятно е чашата да е пълна с високоградусово питие.

Лорена не се свени да е в предизвикателна поза
Лорена не се свени да е в предизвикателна поза

С пийването на шотове ДесиСлава и Лорена тръгват по стъпките на колежката си Галена, която неведнъж е обръщала питието, докато се изявява с микрофона. Но докато ДесиСлава едва сега прохожда в шотовете, то Галена е абсолютна майсторка, тъй като не използва ръце и обръща чашите само с уста. И поставя в шах дори и най-големите пиячи, тъй като изпива напитките на екс.

Изпълнението на Лорена се приема с одобрение от чалга почитателите, които се надпреварват да пийнат от шотовете, но и да зърнат какво се крие под късата й пола.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ

Напишете дума/думи за търсене