“Тунинговани и нагли кифли” в “Ергенът” - зрителите хейтят, но не спират да гледат

Актрисата и танцьорка Теа Добрева, ергенът Алек Младенов и моделът Шермин Метушева. 
СНИМКИ: ФЕЙСБУК НА "ЕРГЕНЪТ"

В третия сезон залагат най-вече на модели, има фармацевтка, стюардеса и софтуерен инженер

“Филм на ужасите”, “пълен разврат”, “вечеря за тъпаци” и “погрешен завой”. Така зрителите определиха първия епизод от третия сезон на риалити шоуто “Ергенът”. Развлекателното предаване тръгна в сряда в праймтайма на Би Ти Ви. Тогава влязоха първите 13 участнички, а днес - и останалите. Общо 26 дами ще се борят за сърцето на новия ерген - 29-годишния предприемач Александър (Алек) Младенов. Възрастта на момичетата в имението на остров Родос, където е снимано шоуто, варира между 20 и 30 години. Именно възрастовата разлика ще бъде причина за интриги и скандали между участничките, очакват зрителите.

Предимно модели, певица, танцьорка и маникюристка, но и пожарникарка и спортистки ще се опитат да открият любовта в лицето на синеокия и русокос Алек Младенов. Сред участничките има бивша миска, стюардеса, софтуерен инженер, както и бъдеща фармацевтка и гримьорка. Става въпрос за Васка Джурова от Гоце Делчев, която събра одобрителните коментари на най-строгото жури - зрителите. Говори се, че

в имението

са влезли и

две сестри

под прикритие

- Габриела Иванова и Памела Иванова, която работи в агенция за дигитален маркетинг, а уж случайно Алек ги покани на среща една след друга.

Коментарите по адрес на момичетата в социалните мрежи не закъсняха. Като “тунинговани и нагли кифли”, “крокодили”, “грозни жени” и “клети създания” (така се казва филмът на Йоргос Лантимос, който спечели редица награди - б.р.) ги определиха зрителите на “Ергенът”. “Много силикон, беден речник и празни глави, директно да си ходят!”, пише във фейсбук Деница Христова. Сред масово негативните реакции, които заляха страницата на предаването в мрежите, са, че шоуто е за “плиткоумни стари моми и търсещи клиенти плеймейтки”. Освен това новите “ергенки” били “умствено под нулата и тотал щета”. 

Ерген №3 - предприемачът Алек Младенов
Ерген №3 - предприемачът Алек Младенов

Други питат няма ли свестни, естествено красиви и интелигентни момичета в България и това ли е нивото на новия ерген. Красимира Тарнева пък отказва да се съгласи, че това е образът на съвременната българска жена.

“Макар главна тема на разговор да са участничките в риалитито, Алек Младенов също се озова под ножа. Ерген №3 обаче е повече съжаляван от публиката, отколкото обиждан. “Горкото момче”, “Горкичкият, изглежда толкова отегчен и дори бих казала, изнервен” , както и че ще му трябва психолог след предаването, пишат зрители. Но не всички го жалят. Младенов бе сравнен с първия ерген - Виктор Стоянов, който постоянно повтаряше “Много мило”. За разлика от него

фразите на

този сезон

явно ще са

“Много сладко”

и “Много си

красива”

“И тоя ще е много целувателен”, коментира във фейсбук Яна Гелова. Други смятат, че предприемачът не си пасва с участничките и на негово място е трябвало да дойде някой нацепен батка.

Докато русокосият ерген трескаво се чуди на коя от дамите да даде скъп годежен пръстен в края на формата, участничките се надпреварват една през друга коя да се държи “по-дамско”. И макар че държавата ни е слаба, защото народът бил прост, колкото и да хейти, силно екзалтираната аудитория на “Ергенът” едва ли ще спре да го гледа. Но това не пречи да пишем “Без мен!” във фейсбук и колко сме възмутени. След това да връщаме предаването назад, за да не изпуснем хвърчащи във въздуха екстеншъни и грубата размяна на грозни епитети.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене