Къде да търсим модни вдъхновения? 6 съвета

Модното вдъхновение играе важна роля в изграждането на уникален и уверен стил, но предвид забързаното ежедневие и динамиката на съвременния човек, не винаги е налично. Да, всеки има от онези зациклящи моменти пред гардероба сутрин и синдромът „нямам какво да облека“ или „не знам какво да облека“ връхлита и ни хвърля в стилистична криза. За да улесним процеса, в следващите редове сме събрали 6 съвета, които ще ви навигират по пътя на търсене на модно вдъхновение и прилагането му на практика.

Къде да търсим модни вдъхновения?

Вярвате или не, модното вдъхновение може да дойде отвсякъде, а най-надеждните ресурси за стил са на една ръка разстояние. Ето и нашите 6 съвета къде да го откриете:

В живота. Вдъхновението за стилизиране често се намира на входната ви врата. Хората, с които се заобикаляте, оказват най-голямо влияние върху вас. Но не го ограничавайте само до семейството, приятелите и връстниците си, дръжте очите си отворени, когато сте навън и обърнете внимание на витрините, когато сте в града. Обърнете внимание на това как са облечени манекените и намерете елементи, които харесвате. Това е добър начин да разберете кои артикули са в тенденция.

Модни блогъри. В момента има толкова много модни блогъри в пространството и намирането на няколко, които наистина олицетворяват вашия собствен стил е брилянтен начин да черпите ежедневно вдъхновение.

Социални мрежи. Извадете телефона си и влезте в любимото си виртуално приложение. Социалните мрежи са невероятен портал на модно вдъхновение, откъдето може да черпите директно от извора. Хареса ли сте чифт боти от изображението? Няма проблем! Има специални инструменти, които позволяват пазаруване директно от изображение. Прекарвайте време в социалните медии и наблюдавайте как се обличат приятели и знаменитости, от ежедневни тоалети до официални ансамбли.

Търсете онлайн. Използвайте търсачка, за да намерите външния вид, който търсите. Ако знаете, че се интересувате от бохо или преппи стил, потърсете тези термини, например.

Онлайн търговци. Искате да сте в крак с тенденциите? Тогава влезте в секция „Ново“ на доверен онлайн доставчик като MODIVO и разберете кои стилове са най-новите и най-желаните в индустрията. Това ще ви спести часове време в търсене на нещо наистина специално в продуктовите страници, било то и да се сдобиете с последен модел svarovski.

Вижте шоутата по пистата. Дефилетата са чудесен източник на вдъхновение и не е нужно да ходите на Седмицата на модата в Ню Йорк, за да ги видите. Да, артикулите и стайлингът на пистата не са предназначени за ежедневно носене, те са форма на изкуство, но могат да бъдат и невероятно вдъхновение за облекло.

Как да приложим вдъхновението на практика?

След като сте открили вашето вдъхновение първата стъпка за приложимост е да поразровите в гардероба си и да потърсите притежавате поне един или два артикула, които са подобни на някои от елементите в тоалетите, които сте намерили. Това ще ви помогне да направите щателен преглед на всичко онова, което вече не работи за стила, който търсите и да се отървете от ненужното, за да направите място на новото.

Друг важен аспект в интегриране на вдъхновението е да разчупвате всичко през вашето лично себеусещане, като създадете своя собствена формула за стайлинг. Нека музата ви служи за инспирация, чрез която да изразите индивидуалността си.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене