Дженифър Лопес призна, че ревнува Бен от другите жени

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Снимка: Инстаграм

Дженифър Лопес призна, че ревнува, когато другите жени флиртуват със съпруга й Бен Афлек.

В интервю певицата се закани на останалите представителки от нежния пол "да не си играят с нея и да внимават". По нейни думи, ако се стигне до ситуация да отблъсква фенките му, би постъпила по елегантен начин.

"Аз съм жена, не скачам на бой, но ако някоя припари по-близо до мъжа ми, ще й кажа да се отдръпне". Тя споделя, че това не е първият път, в който заявява, че шеги с нея не бива да се правят, щом стане дума за любимия й Афлек, за когото се омъжи през юли 2022 г.

А двамата са по-влюбени отвсякога. Джей Ло сподели, че Бен е човекът, който "я кара да се чувства желана и красива", повече от всеки друг, когото е срещала през живота си. "Той всеки ден ми казва, че трябва да се ценя. Чувствам се спокойна около него", сподели певицата и пред Vogue в по-ранно интервю.

По нейни думи тя най-накрая е достигнала момента, в който да се обича истински, благодарение на любовта, която й дава Афлек. "Заради него аз започнах да се приемам такава, каквато съм. Да обичам всичко, което правя, дори и да приемам грешките, които допускам", призна Лопес, предава Дир.бг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какви жени не харесват богатите мъже
Тоалети, подходящи за балеринки
9 странности, които причинява любовта
Златни правила на офисното хранене
Първа помощ след обезкосмяване

Напишете дума/думи за търсене