Завръща се секси бизнес стилът, в офиса – с големи бижута и потник

Водещите на новото предаване "Кое от двете" Виктория и Константина Костови са облечени с дрехи от бутик "Алюр"

Завръща се секси бизнес стилът!
Полите и роклите под коляното са модерни, потниците както за жените, така и за мъжете - също. В офиса, на работни събития или на официални вечери мъжете може да носят вратовръзка - тренд е.
За празниците роклите вече са клише. Ако искате да изпъкнете с визия, металната розова пола е перфектна за целта. Жените да избягват съчетанието на чантатата с обувките. Обърквайте аксесоарите, съветва стилистът Мартин Нинов от бутик "Алюр". 

Сатенът е модерен

и през този сезон и може да го видим в различни цветове и цели сетове. Гащеризонът със спокойна кройка и дълги ръкави е подходящ както за през деня с ниски обувки, така и за вечерно излизане, съчетан с висок ток.

Ако искате да заложите на сигурното
през този сезон, сатенираната в пастелни цветове риза и светъл деним са идеалната комбинация. Големият чифт дънки е с обърнат навън ефект с открити шевове. Може да се съчетае с ток, за да завърши елегантната и стилна визия.

Монохромните костюми винаги са добра идея
за вашия ежедневен или вечерен аутфит. Може да се срещнат в различни дълбини, форми, обеми и цветове. Овърсайз блейзърът може да се комбинира с къси шорти, подходящ за среща с колегите в офиса.

Роклята е вдъхновена от класическата риза с къс ръкав Има драпирана част на бедрата, създаваща модерен силует. Отличава се с широки рамене, заострена яка и кръгъл отвор на лявото бедро. Дава на дамите удобство и увереност.
Елегантният копринен костюм е стилен и подходящ за бизнес разговори. Съчетава се с черен потник.

Колкото по-големи, толкова по-добре
Такава е тенденцията при бижутата тази пролет. Още от предния сезон малките бижута излязоха от мода и дадоха ред на много големите. Трябва да се съчетаят по-изчистени тоалети с големи накити. Златистото остава на мода. Този сезон може да го видим заедно със сребърно. Комбинацията се среща при обеците, гривните, токовете на обувките и при чантите.

Тази семпла, но шик визия дава предимството
да я носим както в офиса, така и в почивните дни. В ежедневието може да е съчетана с кожено яке, а в офиса - с подходящо сако.

Клош панталони с висока талия
издължават краката и ще обгърнат бедрата ви. Създават форма на пясъчен часовник, която е едновременно елегантна и закачлива. Комбинирайте с бяла тениска и ниски обувки за небрежен брънч с приятели.

Злато и сребро и при чантите

Комбинацията злато и сребро е тренд тази година. Чантите трябва да са големи, както и бижутата, съветват експертите.

За да бъде акцент в облеклото, формата на чантата е хубаво да бъде различна - сърце, овална или правоъгълна.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ

Напишете дума/думи за търсене