Бившите на Гришо се събраха

Мадалина акостира при Лолита в Дубай

Двете последни половинки на Григор Димитров - Лолита Османова и Мадалина Геня, се озоваха в опасна близост. Двете се събраха в Дубай преди няколко дни.

Рускинята се премести в емирството за зимата заедно със семейството си. Вече няколко месеца Лолита е там и се наслаждава на неспирния социален живот. Преди около две седмица в Дубай акостира и заместничката й в леглото на тенисиста - Мадалина. Румънката се настани в един от тузарските хотели. С нея са още няколко човека.

Лолита е в Дубай от няколко месеца
Лолита е в Дубай от няколко месеца

Румънската актриса се подготвя в Дубай за следващия си филм - "Изгубената книга на сътворението". Снимките ще бъдат в Близкия изток и Малта. Почти всеки ден Мадалина качва клипчета как тренира различни каскади. Някои от тях изглеждат доста опасни на пръв поглед. През останалото време Геня обикаля различните ресторанти и клубове с останалите членове на екипа, сред които и изпълнителят на другата главна роля - Мат Хукингс. В Дубай Мадалина отпразнува и Свети Валентин, като се похвали с красив букет от неназован мъж.

Геня обикаля заведенията в емирството
Геня обикаля заведенията в емирството

Прави впечатление, че знойната румънка харесва някои заведения, които Лолита често посещава. Така засичането на двете на едно място не е изключено. Срещата няма да е никак приятна. Все пак Мадалина открадна Гришо от Османова. Оказа се, че именно заради актрисата Димитров слага окончателно край на връзката си с рускинята.

Гришо бе с Лолита около две години. За последно двамата се появиха заедно на US Open през 2022-а. Малко след това се разделиха, а причината се оказа Геня. Димитров и румънката в началото не оповестиха връзката си. За първи път Мадалина се появи с него на турнира в Мадрид миналата пролет. Актрисата бе в ложата му и в Рим малко по-късно. Именно тя официално показа, че са заедно. На рождения ден на Григор през май качи провокативни снимки на двамата. Няколко часа по-късно ги изтри. Мадалина и най-добрият ни тенисист не спираха да демонстрират колко са влюбени. Затова раздялата им през лятото шокира мнозина.

Мадалина открадна Гришо от Лолита
Мадалина открадна Гришо от Лолита

Оттогава Гришо не афишира да има нова жена до себе си. Вместо това се е фокусирал върху тениса, където прави едни от най-силните си турнири в кариерата. В последните си пет надпревари той спечели една, игра два финала и достигна един полуфинал.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене