Лиъм Нийсън и Джон Войт скоро пак в София, но за различни филми

Джон Войт на снимачната площадка

Българското момиченце Аная Ялъмов отново избрано да партнира на бащата на Анджелина Джоли

Лиъм Нийсън и Джон Войт отново ще снимат филми в България. Все още не се знае кога ще стартират снимките за лентите, в които ще участват двете големи холивудски звезди, но договорите за ангажиментите им с “Ню Бояна” вече са почти финализирани.

Лиъм Нийсън беше у нас през април 2021 г. по време на пандемията. Тук той се снима заедно с Моника Белучи в американската продукция Memory, в която участва и Гай Пиърс (“Железният човек 3”, “Блъдшот”, “Приказки за лека нощ”). Продуцент на лентата е Моше Диамант, а режисьор - Мартин Кембъл, създал филмите за Джеймс Бонд “Казино “Роял” и “Златното око”. Сюжетът на филма разказва за наемен убиец, болен от алцхаймер, чиято последна задача се оказва убийството на 12-годишно момиче, насилено от баща си да проституира. След като отказва да изпълни мисията, самият той се превръща в мишена.

Лиъм Нийсън по време на снимки у нас през 2021 г.
Лиъм Нийсън по време на снимки у нас през 2021 г.

През миналата година Джон Войт, бащата на Анджелина Джоли, пък прекара повече време в България, отколкото в Щатите. Тук той участва в четири филма. В един от тях - Man with no past на режисьора Джеймс Бамфорд, той влезе в ролята на лошия герой, който поръчва отвличането на дете. В образа на хлапето влезе Аная Ялъмов. Синеокото момиченце явно много е впечатлило екипа, защото ще участва и в предстоящата лента, заради която ще дойде Джон Войт. Малката чаровница живее между България и Германия и владее четири езика.

Аная Ялъмов си партнира с Джон Войт.
СНИМКА: СТОП КАДЪР БИ ТИ ВИ
Аная Ялъмов си партнира с Джон Войт. СНИМКА: СТОП КАДЪР БИ ТИ ВИ

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене