Лекари забранили на Боряна Баташова да танцува в "Денсинг старс"

Боряна Баташова се вихри на дансинга с нечовешки болки в крака

Седмица преди шоуто вдовицата на Андрей Баташов си удря лошо крака при падане

Само седмица преди старта на "Денсинг старс" Боряна Баташова става жертва на битов инцидент, научи "България Днес". Тя се спъва по стълбите и едва не чупи крака си. Въпреки че не стига до гипс, долният й крайник е зверски натъртен. Лекарите категорично забранили на вдовицата на Андрей Баташов да танцува в шоуто. Блондинката куцала и изглеждало немислимо да върви на собствен ход, камо ли да се вихри на дансинга.

Баташова обаче стиснала зъби и напук на нечовешките болки тренирала усърдно и в крайна сметка се появила в танцувалното риалити, възхищават се нейни приятели. По думите им атрактивната блондинка така и не открила логично обяснение защо журито я порязва още в първия й лайв. Те твърдят още, че с партньора й в "Денсинг старс" си паснали идеално, между тях нямало нито професионални, нито личностни противоречия, напротив - пълен синхрон. В крайна сметка това не впечатлява ни най-малко членовете на "страшния съд".

"Не можем да се начудим на постъпката на журито. Вдигнаха й двойки още в самото начало. Това е неприкрита елиминация! И е неморално!", гневят се приятелите на Боряна.

Какви са истинските мотиви за отпадането на половинката на покойния сексимвол на Народния театър, засега остава загадка. Но много от редовите зрители на шоуто подозират, че има такива. И те не били свързани с грешките на русата амбиция на дансинга, защото дори на неспециалистите им ставало ясно, че не са чак толкова фрапантни.

В момента Баташова, макар и накуцвайки, продължавала да отстоява своето място сред звездите на България. Тя ще бъде водеща на "София фешън" през март, намеквала пред свои близки и за други интригуващи ангажименти и оферти, научи "България Днес".

Междувременно се разбра, че вдовицата на култовия актьор, отишъл си само на 45 години, е разсеяла напълно недомлъвките около неговите финансови задължения приживе. Боряна била категорична, че съпругът й не е имал непогасени дългове, които тя като негова вдовица трябвало да плаща, каквато градска легенда се носеше доскоро.

Боряна и Андрей се ожениха след "Денсинг старс"
Боряна и Андрей се ожениха след "Денсинг старс"

От шоубизнеса свалят шапка на оправната чаровница и за благородния й жест да отстъпи безвъзмездно частта от имота на Баташов на неговите племенници. Красивият актьор обитаваше заедно с майка си Теодора, дългогодишен преводач, къща на столичната улица "Синчец", близо до пазара "Римската стена". След смъртта и на майката единствен пряк наследник на къщата остана Боряна Баташова.

"Андрей нямаше братя и сестри. Но той беше много привързан към майка си и нейните роднини. Затова Боряна им отстъпи къщата в кв. "Лозенец", разкриват семейни приятели на Баташови.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ

Напишете дума/думи за търсене