Никол Кидман с ограничителна заповед срещу папарак, нападнат от бащата на Тейлър Суифт

Никол Кидман
СНИМКА: Инстаграм

Стана ясно, че Никол Кидман преди години е получила ограничителна заповед срещу същия папарак, който обвини бащата на Тейлър Суифт в нападение.

Звездата от "Големите малки лъжи" спечели съдебна битка срещу фотографа на свободна практика Бен Макдоналд и неговия приятел Джейми Фосет през януари 2005 г., след като в имота ѝ в Сидни беше открито подслушвателно устройство.

Тогава съдия разпореди те да стоят на поне 60 метра от актрисата и дома ѝ, след като тя заяви, че са я накарали да се страхува за безопасността си и да се чувства като затворник в дома си.

51-годишният фотограф Бен Макдоналд твърди, че е бил нападнат от бащата на Тейлър Суифт, Скот Суифт, във вторник на северния бряг на Сидни. 

Папаракът разказва пред Daily Mail, че Тейлър Суифт и баща ѝ си тръгвали от парти на фериботен кей около 2:30 ч., когато Скот Суифт "се запътил" към него и го ударил от лявата страна на лицето.

Макдоналд настоява, че не е направил нищо, за да провокира гнева на Суифт, докато екипът за сигурност на Тейлър отвеждал попзвездата и баща ѝ до колата им, като едновременно с това бутал чадъри в лицата на папараците.

"Вероятно по някаква причина е решил, че трябва да защити дъщеря си", казва той пред изданието. "За 23 години не съм виждал подобно нещо." 

Папарашки снимки по време на предполагаемата кавга показват как 34-годишната Тейлър Суифт и Скот се държат един за друг, докато напускат кея, а Тейлър се прикрива с черен чадър.

Кадри, получени от Daily Mail, също показват предполагаемото нападение. Въпреки твърденията на Макдоналд, екипът на Тейлър разказва различна история, предава vesti.bg.

Те казват, че „двама души агресивно се бутали към Тейлър и заплашвали охраната".

Все пак полицията е в средата на разследването, за да определи кой е виновен.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене