Соня Йончева: Свободата винаги ме е водила

В деня на втория спектакъл на “Бохеми” в София - в събота, в кино “Одеон” ще бъде показан филмът, заснет по време на концерта на Соня Йончева с Пласидо Доминго преди две години на площада пред “Ал. Невски”.
СНИМКА: РУМЯНА ТОНЕВА

Свободата е това нещо, което винаги ме е водило в моята кариера. Дори в това сама да си избирам какво да пея. Това каза световноизвестната българска певица Соня Йончева в предаването „Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Тя сподели, че за първи път от 20 години се намира в България на 3 март.

„Всеки артист се радва на аплодисментите разбира се, но аз понякога по-често се радвам на една тишина, която показва, че публиката изпитва голяма емоция, че аз я държа в дланите си", каза още певицата. Тя похвали колегите си, участващи в снощния спектакъл на „Бохеми" в Софийската опера, като каза, че настроението е било заразено с ентусиазъм.

Имам планове и за 2029 г., няма как – оперните театри по света са едни огромни машини и искат да имат на разположение певците. Догодина имам дебют в „Дама пика" на Чайковски в „Метрополитен опера", ще пея Лиза, каза още певицата.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене