Нещо червено - новият шик в протокола на Десислава Радева

Десислава Радева, премиерът Николай Денков, съпругата му и вицепрезидентът Илияна Йотова (от дясно на ляво) на приема на президента Румен Радев (вдясно) на 3 март
СНИМКА: ПРЕССЛУЖБА НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО

Първата дама разчупи протоколното черно с алени обувки, както вицепрезидентът Илияна Йотова направи миналата година. Синьото е третият "официален" цвят

Червен акцент в иначе сдържания държавен протокол се превръща в новия тренд. Демонстрира го съпругата на президента на приема за 3 март. Десислава Радева бе с елегантни червени обувки на ток към също впечатляващата черна рокля по тялото.

На приема в балната зала на Централния военен клуб, даван от държавния глава, миналата година пък вицепрезидентът Илияна Йотова бе с червени обувки, но на нисък ток и червен клъч към черния ѝ тоалет. Червеното, част от символиката на 3 март като един от цветовете на знамето ни, е подходящ акцент, коментират експерти.

Подобни на обувките, с които в неделя Радева събра погледи и подчерта стройната си фигура, но с отворена пета, тя носеше на неофициално събитие миналото лято. Тогава изкушени дами разпознаха в тях модел на дизайнера Маноло Бланик, прочул се и покрай култовия сериал “Сексът и градът”.

Съпругата на президента не за първи път залага на червени токчета. Красив акцент те бяха в тоалета ѝ и когато посрещна на “Дондуков” 2 децата от “Българската Коледа” преди няколко години, за да украсят заедно елхата.

На класическото за прием черно заложи тази неделя вицепремиерът и външен министър Мария Габриел.

В синьо пък бе решена съпругата на премиера Николай Денков - проф. Славка Чолакова, синя бе и роклята на Илияна Йотова.

Нюанси на синьото избра няколко дни преди това и първата дама за участието си в дипломатическия форум в Анталия заедно с Румен Радев по покана на Ердоган и съпругата му.

Десислава Радева е с костюм в нюанс на синьото до Румен Радев на дипломатическия форум в Анталия.
СНИМКА: ПРЕССЛУЖБА НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО
Десислава Радева е с костюм в нюанс на синьото до Румен Радев на дипломатическия форум в Анталия. СНИМКА: ПРЕССЛУЖБА НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка
Ретрограден Плутон - изкореняване на стари модели на поведение

Напишете дума/думи за търсене