340 хил. евро брои Джорджина за най-скъпата чанта

*Бижуто е от крокодилска кожа и диаманти

*Аржентинката разкри кога Роналдо ще се пенсионира

Джорджина Родригес се фука с най-скъпата чанта в света. Половинката на Кристиано Роналдо показа уникалното бижу по време на седмицата на модата в Париж, където бе сред звездните гости. Ексклузивният модел на малката "Хермес Бирикин" е една от най-желаните чанти от любителите на лукса. Гъзарският аксесоар на Джорджина се казва "Хималайски диамант" и е направен от крокодилска кожа. Първоначално от чантата е произведен само един брой за неизвестна клиентка, която я пуска на аукцион в Хонконг, където за нея са платени 340 000 евро. Виждайки всичко това, компанията пуска допълнителна лимитирана серия. С диамантената чанта вече се гордеят звезди като Ким Кардашиян, Виктория Бекъм и Уанда Нара. 

Джорджина обожава диаманти
Джорджина обожава диаманти

Чантата на Джорджина вероятно е подарък от Роналдо, който къпе в лукс половинката си. Преди време испанските медии разкриха, че Кристиано плаща "заплата" от 100 000 евро на годеницата си. Парите се превеждат по сметката на аржентинката всеки месец, като сумата се използва за "разходи и грижи за деца". Красавицата има огромна колекция от луксозни чанти за милиони евро, които едва ли е спестила от джобните си пари. 

Кристиано не пести пари за жената
Кристиано не пести пари за жената

Половинката на звездата на "Ал Насър" предизвика фурор на Седмицата на модата в Париж. Родригес бе една от най-сниманите звезда и смени десетки предизвикателни тоалети, бижута, диаманти и чанти. Тя бе попитана от медиите и кога Роналдо ще се пенсионира. "Кристиано ще играе още една година и край. Може би две, не знам", небрежно подхвърли тя. В Париж Джорджина се появи на модния подиум със специална червена рокля, изработена от фланелка на Кристиано. На лицевата страна бе фамилията му и числото седем, както и автограф на звездата на "Ал Насър". На гърба беше изписано специално посвещение: "За любовта на живота ми, Джорджина и Vetements", подписано от легендарния португалец. Футболният екип бе от времето, в което Роналдо играеше за Манчестър Юнайтед. Според експертите роклята е истински пример за Blockcore - ново направление в модата, което съчетава спортната мода с градския гардероб.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене