За трети път разследват Жерар Депардийо за сексуално посегателство

Жерар Депардийо КАДЪР: Туитър/@questron7

Започна ново разследване на Жерар Депардийо след жалбата на декораторка, че той й е посегнал сексуално по време на снимките на филма Volets verts през 2021 г., съобщи АФП, позовавайки се на парижката прокуратура.

Това е третият случай, по който 75-годишния актьор е следствен. Срещу него бяха повдигнати обвинения през 2020 г. за изнасилване и сексуално посегателство над актрисата Шарлот Арнулд. Започна и разследване след жалбата на асистентка, която го обвини в сексуално посегателство през 2014 г. 

Ищцата, която се казва Амели, е подала жалба на 23 февруари. Тя е на 53 години. Жената се е оплакала от сексуално посегателство и тормоз, както и сексистко поведение от страна на Жерар Депардийо по време на снимките на филма Volets verts.  Според разказа й пред сайта Медиапар актьорът я е "сграбчил брутално" и я е "хванал за кръста, корема, стигайки до гърдите". Действията му са били прекъснати от бодигардовете. 

Актрисата Анук Гринбер, която е участвала във Volets verts, разказа днес пред АФП за "гадното му поведение" от сутрин до вечер по време на снимките. 

От своя страна Жерар Депардийо настоява, че никога не е посягал на жена, предаде БТА.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене