Синът на Радина и Деян Донков нарисува Левски, помогна и дядо му - художникът Христо Кърджилов

Левски, нарисуван от 7-годишния Христо.. Снимка Инстаграм

Левски със сабя в едната си ръка и пушка, закачена на гърба - така 7-годишният Христо, големият син на Радина Кърджилова и Деян Донков, нарисува с молив Апостола на свободата по случай 3 март. Щастлив от таланта на детето си, баща му показа рисунката в профила си в инстаграм.

“Направиха я двамата с дядо си”, каза актрисата пред “24 часа”. Освен че е кръстено на дядо си - прочутия художник, писател и майстор на комикса Христо Кърджилов, детето явно е наследило и таланта му.

Малкият Христо гушнат в майка си Радина Кърджилова.. Снимка Инстаграм
Малкият Христо гушнат в майка си Радина Кърджилова.. Снимка Инстаграм

Това не е първият път, в който двамата застават пред белия лист. Преди време дядо и внук рисуват с химикал миньоните от любимото анимационно филмче “Аз, проклетникът”. Самият Кърджилов е приятно изненадан, че Христо не само рисува толкова добре, но и прави цели композиции. Актрисата също помага на първородния си син - първо рисува контурите, а след това Христо ги оцветява.

Дали момчето ще последва актьорската кариера на майка си и баща си, все още не е ясно. Но е сигурно, че усет към изкуството не му липсва. Най-напред обаче на Христо му предстои да завърши първи клас. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото

Напишете дума/думи за търсене