Ето я сестрата на Крисия, Тифани е мегасекси

Тифани ходи с футболист, разкрепостена е и обича да се снима провокативно

Суперсекси мацка се оказа сестрата на считаната за дете чудо на родната музика Крисия. Каката на разградската изпълнителка, която ни прослави на "Евровизия" - Тифани, е дори по-красива и чаровна от редица мацки, които са печелили титли като "Мис Плеймейт", "Мис България" и т.н.

Тифани е мегасекси...
Тифани е мегасекси...

Мацката е напълно естествена хубавица, а формите й са изваяни до съвършенство. Редовно чаровната блондинка залива социалната мрежа с провокативни фотоси, на които е доста разголена и показва свежа плът.

С гаджето са заедно от няколко години
С гаджето са заедно от няколко години

Със сигурност интерес от мъжете към Тифани не липсва, само че красавицата реже с остър нож всички мераклии да спечелят сърцето й. Секси блондинката от години има връзка с футболиста Николай Ганчев. В момента мачото, който си ляга до сексапилната кака на Крисия, играе в "Марек" (Дупница), част от Втора лига на българския футбол.

Двете с Крисия на бала й
Двете с Крисия на бала й

Двамата с футболиста обожават да пътуват. В социалната мрежа могат да се открият доста кадри от най-различни почивки. Една от най-предпочитаните дестинации за Тифани и гаджето й е Италия. Двойката обожава и нощния живот. Каката на Крисия и ритнитопковецът са засичани по дискотеки и барове, където винаги са в шумна компания.

Сестрата на популярната певица обича да позира и да показва извивките на тялото си
Сестрата на популярната певица обича да позира и да показва извивките на тялото си

На обратния полюс пък е популярната Крисия. Певицата не обича да споделя за личния си живот никъде. Рядко се показва дори в социалната мрежа. И дори крие кое е гаджето й.

Двете сестри обаче са изключително близки. Стават още по-сплотени след смъртта на баща им Марин, който почина преди 2 години от инфаркт.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ

Напишете дума/думи за търсене