Световната ни кеч звезда се раздели със съпругата си след 7 години брак (Видео)

Кечистът Мирослав Барняшев и съпругата му Си Джей Пери
Снимка: Instagram/@tobemiro

Признатият на световно ниво български кечист Мирослав Барняшев прекрати връзката си със съпругата си Си Джей Пери след 7 години брак. И за съжаление на двете кеч звезди, това не е част от сюжета на AEW. 

Известната вече бивша двойка, която също играеше семейна двойка на ринга, се е разделила веднъж завинаги през зимата на 2023 г.

Влюбените казаха своето „да" през юли 2016 г. няколко години след като започнаха връзката си. Пери, известна преди като Лана в WWE, потвърди раздялата.

„Миро и аз взехме трудното решение да се разделим след много прекрасни години заедно и решихме да продължим напред като приятели и, надявам се, екранни герои", каза Си Джей.

Що се отнася до това какво се е объркало, източници казват, че не е имало скандали или изневери, просто вече не било същото.

Пери и Миро, известен като Русев в WWE, остават приятели и все още планират да работят заедно в бъдеще.

Вероятно това е музика за ушите на ръководителите на AEW, където и двамата работят, тъй като от десетилетие кеч звездите се представят като семейна двойка там. 

Си Джей и Миро, бивш шампион на AEW TNT и 3x WWE на Съединените щати, бяха снимани за последен път заедно на публично място в края на 2022 г. Отделно изминаха няколко месеца, откакто са се борили заедно по телевизията.

Нито Пери, нито Миро все още са подали молба за развод, пише TMZ Sports.

Миро се върна в България малко след като се раздели с половинката си.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене