Нова книга от Никълъс Спаркс

Джеръми Марш е популярен нюйоркски журналист. В своята колонка той интервюира нобелови лауреати и обяснява научни теории на популярен език. Но също така е ловец на нестандартни истории!

Скептик по природа, той умело разнищва градски легенди, самозвани медиуми и паранормални явления. Именно разобличаването им му носи широка популярност и го превръща в медийна звезда. Когато получава сигнал от Бун Крийк, Северна Каролина, инстинктите му подсказват, че там го очаква интересна история.

Лекси Дарнъл работи в местната библиотека. Родена и отраснала в градчето, тя е твърдо решена да прекара живота си там, близо до баба си, която я е отгледала след смъртта на родителите й. Появата на Джеръми Марш предизвиква тревога у младата жена. Разочарована от мъжете, тя подхожда недоверчиво към чаровния журналист. Лекси смята, че неговите открития може да навредят на любимия й град и неговите жители. Въпреки това не може да отрече, че е силно привлечена от самоуверения Джеръми.

Самият той е поразен от красивата и откровена жена още в мига, в който я вижда. Срещата им напълно обърква неговите планове и той е готов да повярва, че отново може да обича.

Попаднали в капана на чувствата си, те ще се изправят пред труден избор, който ще бележи живота им завинаги. Единственият шанс да запазят пламналата неочаквано любов е да следват сърцата си, вярвайки, че те ще им покажат правилния път.

Всеки обикновен човек има своята необикновена история, а Никълъс Спаркс умее да пресъздава тези съкровени разкази, заредени с нежност и емоция и способни да развълнуват всяко поколение. Перото на писателя-магьосник пронизва сърцето на читателите там, където откриваме истинските чувства - болезнени, вълнуващи, дълбоки. „Светлинка в нощта" е прочувствена, нежна история за стихийната любов и силата на доверието. Трогателен роман за сложните избори, пред които се изправяме, и вечния въпрос: разума или сърцето трябва да послушаме.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене