Ергенът вози в кабрио боркиня без колан в Гърция

Алек и Барбара се кефят в кабриото

Голям гаф се случи в риалитито "Ергенът" тази вечер. От продукцията изобщо не се съобразиха, че нарушават законите по пътищата в Гърция, където е снимано предаването. Ергенка размята телеса на предната седалка на кабрио, но леко повдигната нагоре и без предпазен колан, докато спортното возило фучи край бреговете на остров Родос. 

Боркинята стърчи без колан в колата
Боркинята стърчи без колан в колата

Епизодът започна с поредната изненада за Алек! Вместо Надежда, на срещата с него се появи Барбара. "Много ми е гадно, чувствам се предадена от Барбара. Ние си имаме готина приказка с нея и мислех, че няма да ми саботира срещата. Започвам да се притеснявам аз ще имам ли изобщо шанс с този човек да си говоря и той да ме опознае, или преди това ще опознае всички останали и ще се влюби в някоя друга", оплака се HR специалистката Надежда. Другите ергенки се подиграха на наивността й в предаването. 

Алек и Барбара имаха романтична разходка из Родос
Алек и Барбара имаха романтична разходка из Родос

Ергенът Алек заведе състезателката по борба Барбара на разходка със спортно черно кабрио край морето. "Досега не се бях возила в кабрио и ми беше много хубаво, призна брюнетката, която не сложи предпазния колан по време на голяма част от кадрите. 

Пътното нарушение бе показано в ефир
Пътното нарушение бе показано в ефир

"Аз съм много щастлив, че съм тук с теб в момента. Ти си мега чаровна, сигурно съм поредният, който го казва в живота ти. Но ти си изключително чаровна", взе да я сваля Алек. "Не съм срамежлива, но някак той ме кара да бъда. Имам такива чувства, които ме карат да се изчервявам, когато ми каже нещо мило", призна боркинята. Барбара бе заведена на разходка из близкото градче, като се страхуваше да погали домашно магаре. Накрая получи чантичка във формата на магаренце от Ергенът Алек. 

Барбара се кефи на плюшено магаренце чантичка и роза
Барбара се кефи на плюшено магаренце чантичка и роза

"Може да си го кръстиш Алеко", избъзика се той. А изненаданата Барбара получи и още един дар - червена роза, с което си гарантира оставането в шоуто.

Не такава бе съдбата на Мими, която не получи роза.

"Не ми е приятно, че си тръгвам. На никоя жена не би й било приятно да е отхвърлена. Но в крайна сметка явно просто не съм аз човекът", коментира Мими. 

Мими остана без роза
Мими остана без роза

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене