Невидими №1

Студио за документален театър „Вокс Попули" (http://studiovoxpopuli.org/) представя на 29 януари (четвъртък) от 19.00 ч. в Червена зала на Център за култура и дебат "Червената къща":

"Невидими №1" - вербатим спектакъл

режисьор: Неда Соколовска; сценография: Деница Аргиропулос; хореография: Garage Collective; с участието на Юлиян Боянов, Йонко Димитров, Любомир Любенов и Деница Петкова; със специалното участие на Велислав Велчев

„Невидими №1" е първо представление от тематичната поредица „Невидими", която изследва маргинални, малцинствени и пренебрегнати обществени групи и техните проблеми.

„Невидими №1" се фокусира върху хората с физически увреждания и прави задълбочено изследване на темите за изолацията, движението и силата на духа. Уникалният „вербатим" метод дава възможност на актьорите максимално достоверно да представят разказите на реалните хора, а на публиката - да усети енергията на прототипите и да бъде ангажирана на по-дълбоко емоционално ниво.

Времетраене: 60 мин.
На български език.
Вход: 8/6 лв.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене