Yeah Yeah Yeahs с нов албум

Американската инди рок банда Yeah Yeah Yeahs е готова да зарадва своите фенове с четвърти студиен албум.

Записът, озаглавен Mosquito, е продуциран от Dave Sitek, Nick Launay и James Murphy, и ще излезе на 15-ти април тази година.

„Този албум има повече песни с променлив характер, отколкото сте предполагали, че можете да чуете някога от нас. Ще усетите влияние от реге до минималистичен псайкъделик. По-голямата част от демата на песните бяха създадени в малкото ни мазе-студио в Манхатън. Ще сме щастливи, ако музиката ни успее да докосне по някакъв начин феновете, независимо по какъв. Вложихме толкова много емоции в този запис - гледаме на него като на въжената стълба, по която се изкатерваш нагоре и бягаш от прашната канавка. Развълнувани сме да споделим добрите вибрации", коментира вокалистката на бандата, Karen O.

Всички издадени до момента записи на групата са с номинации Грами за Най-добър алтернативен албум. Дебютната тава на Yeah Yeah Yeahs - Fever to Tell получи златен статус. Rolling Stone, Pitchfork Media и NME я определиха като „Най-добър албум на десетилетието", а Ню Йорк Таймс и сложиха етикет „Най-добър албум на годината". Режисираното от Patrick Daughters видео на бандата към парчето „Maps" събра цели 4 номинации на MTV Video Music Awards. Последвалите две тави - Show Your Bones и It`s Blitz! се радваха на не по-малко успехи и също бяха определени като албуми на годината от редица медии.

„Toва е като да се чувстваш добре, храна за душата, пилешка супа а ушите! Записите на Yeah Yeah Yeahs не се слушат лесно - те са някак сурови, хаотични и замечтани", споделя Karen О.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене