Вижте Аштън Кътчър в ролята на Стив Джобс (видео)

Снимка + видео: Youtube

Премиерата на биографичния филм за покойния създател на "Епъл" Стив Джобс, в който главната роля се изпълнява от Аштън Къчър, ще бъде на 28 януари.

Филмът jOBS ще се представи на последния ден на фестивала за независимо кино "Сънданс" в САЩ.

От 19 април се очаква да тръгне по американските кина. 

В интернет вече се разпространява едноминутен откъс от лентата.

Първата показана сцена от jOBS показва как героят на Къчър спори с бъдещия съосновател на "Епъл" Стив Возняк (в ролята Джош Гад), който се опитва да попари ентусиазма му с въпроса "Но кой би си купил компютър?"

С първата показана минута обаче филмът срещна и първите си критики. Возняк определи сцената като недостоверна, защото никога не се е случвала.

"Начинът, по който ролите ни са описани е много неправилен", отбелязва Возняк в имейл до сайта Gizmodo и уточнява, че съдружникът му е бил заинтересуван от технологиите известно време след първите пробиви на Возняк в областта.

Поради това той не смята, че е правилно да бъде описван като човекът, забавящ събитията.

"Също така никога не съм изглеждал като някакъв професионалист в областта. Бяхме просто хлапета. Отношенията ни със Стив бяха много различни от това, което се показва във филма. Чувствам се неудобно от тези неща, но ако целта на филма е да бъде забавен и развличащ, така да бъде", коментира Возняк.

jOBS представя живота на починалия през 2011 г. Стив Джобс от студентските му години до 2000-а.

Видеото се зарежда...
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене