С джип за 300 бона Миро си върна Мария (снимки)

Драмата няма край

Отварачката пак получи мегаскъп "Кадилак" от съпруга си, след което отложи развода

С джип за 300 бона Миро си върна Мария. Една от най-обсъжданите двойки бе пред развод допреди няколко седмици.

Мария едвам слиза от огромния американски джип
Мария едвам слиза от огромния американски джип

Самото миньонче на фолка разкри, че е подала молба за официална раздяла със съпруг номер 3, но я е спряла в последния момент, стана ясно дни по-късно. И двойката отново се носи на крилете на любовта. А на всичкото отгоре от известно време Отварачката обикаля из София с чисто нов тузарски джип - "Кадилак".

Возилото е толкова голямо, че се налага певицата да използва стълбичката, за да слезе
Возилото е толкова голямо, че се налага певицата да използва стълбичката, за да слезе

Американското возило е последен писък на автомобилното инженерство. Возилото на Мара отдалеч хваща погледа - размерите му са внушителни и лесно се забелязва дори и от случайните минувачи. Джипът изглежда още по-голям, когато до него застане миньонче като Мара.

Изпълнителката внимателно оглежда возилото
Изпълнителката внимателно оглежда возилото

Певицата, която се бори в "Капките", е засечена от папараците на "България Днес" по време на една от традиционните си разходка из столицата. Мара паркира мегаскъпия "Кадилак" и се отпрашва към поредната си процедура в салон за красота. Тъй като джипът е ултраголям, на него има стълбичка, по която да се слезе. Мария, разбира се, я използва. А щом скача от возилото, се запътва към целта си - салона за красота.

И крачи към салона
И крачи към салона

Певицата е облечена неглиже - с широк анцуг и суитшърт, или казано с други думи, така както няма да я видите никога. Разбира се, тя е сложила тъмни черни очила, за да не я разпознаят минувачите. Факт е, че дори и неглиже, дори преди разкрасителните процедури, Мария изглежда страхотно!

Певицата е неглиже, тъй като отива на поредните си разкрасителни процедури
Певицата е неглиже, тъй като отива на поредните си разкрасителни процедури

Това не е първият път, в които Мирослав Соколов подарява ултраскъп автомобил на любимата си. Бизнесът на любимия на Мара е точно с коли. И той редовно дава най-скъпите на изгората си. Преди месеци Отварачката на няколко пъти бе засечена с дори още по-скъпа кола - "Ламбо" за половин милион.

Романсът между Мария и Мирослав, за когото чалга дивата се омъжи преди повече от 2 г., е досущ като сериалите по телевизията. Още в първите месеци от брака им стана ясно, че двойката на няколко пъти е имала тежка скандали.

Мирослав Соколов
Мирослав Соколов

Соколов насочил пистолет към главата на Мария два месеца преди да вдигнат сватбата, гласи едно от обвиненията срещу него. Това се е случило през септември 2021 г..

През миналата година пък фолкпевицата даде на съд съпруга си, задето я пребил. В нощта, в която е станал побоят, Мара вика полиция. Вади си медицинско и е твърдо решена да съди мъжа си до дупка. Но по време на делото се отказа и се върна и заживя при Миро.

До поредния скандал, молба за развод и скъпа кола, която събра двойката. Докога ще продължава така, предстои да видим.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене