Футболистката Евдокия Попадинова: В Рим ме заплашиха с пистолет

Българката играе в „Лацио”
СНИМКA: Фейсбук Евдокия Попадинова

„Живяла съм в Америка и Англия, но никога не съм се чувствала толкова несигурна като в Рим и в тази част от Италия". Това твърди българската футболистка от националния ни отбор Евдокия Попадинова, която в момента е нападателка в женския клуб „Лацио". По нейните думи тя била шокирана след претърпения опит за обир от страна на непознат мъж във Вечния град. Спортистката вече била един път жертва на обир в Неапол, когато се състезавала за местния отбор „Наполи".

За ужасното си преживяване разказа самата Евдокия в социалните мрежи, където има близо милион последователи. Тя отишла в магазин „Texas Store" в северния римски квартал „Балдуина", за да си купи каубойска шапка. Спортистката се намирала още на улицата и се качвала в колата си,когато до нея се приближил младеж с мотор и й казал да не бяга, насочвайки пистолет срещу нея. Казал й, че ще стреля – самата Евдокия прочела това в очите му, които били зачервени. В този момент обаче жената запазила хладнокръвие и успяла смело да затвори вратата на колата в лицето на мъжа, който след това избягал. „Абсурдно е, че това се случи в града и то през сутринта. Още треперя. Била съм обирана и в Неапол. Никога не съм се чувствала толкова несигурна в никоя друга страна, а съм живяла и в Америка.Била съм и в Англия и в други страни, но никога не ми се е случвало такова нещо посред бял ден. Луди хора има навсякъде, но не е съвпадение, че се случи в Италия – Неапол, Рим. Слава Богу, съм добре", заключава Евдокия. За неприятното й преживяване съобщават и няколко италиански сайта.

Родената през 1996 г. в Хаджидимово българка играе в „Лацио" от сезона 2023-2024 г. Преди това е била в „Сасуоло" и в „Наполи".

През 2015 г. пък Попадинова е живяла в Англия,където също е играла в два клуба. След това заминава за Съединените щати, където също има опит като футболистка в местни клубове.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ

Напишете дума/думи за търсене