Интимни подаръци според вибрациите на името - първа част

В Древния Египет е съществувало вярването, че името на човека е част от неговата същност. Египетските жреци са лекували хората, като са споменавали техните имена. Дори когато прочутите царе и царици са умирали, на папируси е било написано тяхното пълно име (често – доста дълго за произнасяне), защото се е вярвало, че ако боговете не знаят кой е това, те могат да променят съдбата му и той да бъде низвергнат вместо почитан. Името е част от божието дихание. Промяната на името може да промени посоката на съдбата на човека. Затова трябва да сте наясно с всички вибрации на буквите, които ще разгледаме тук. Още повече когато това касае и вашия избраник или избраница.

Име и характер

Името е свързано с характера, защото се превръща в неразделна част от същността на всеки човек още в деня на неговото раждане. Околните се обръщат към нас, назовавайки ни по име. С името се раждаме и с името умираме. То е най-съкровената част от битието ни.

Имената, които започват с една и съща буква, обикновено имат сходни вибрации.

А. По принцип имената с буква “А” са най-разпространени, може би защото най-лесно се помнят, а са и с първата буква. Тя символизира началото, победата в живота. Тези хора са новатори. Обичат да експериментират и дори да имат трудни моменти, никога не се отказват от целта си. Но понякога са нетърпеливи и арогантни. Често са егоисти и остават сами, защото не се съобразяват с другите.

Препоръки: Бъдете романтични и много гъвкави в мисленето и действията си. Подходящ интимен подарък е бельо с бродерии, дантели или прозрачно.

Б. Хората, чиито имена започват с буквата “Б”, са уравновесени и скромни. Те притежават множество таланти в областта на науката и изкуството. Но понякога са така затворени в себе си, че техните качества остават скрити. Въпреки че не обичат да изпъкват, те са хората зад кулисите, без които шоуто не може да започне.

Препоръки: Бъдете предпазливи и потайни, защото си падат по мистериите. Подходящ интимен подарък е забавна играчка от секс шоп, за да им помогнете да се разкрепостят.

В. Хората, чиито имена започва с буквата “В”, са всеотдайни и весели. Обикновено живеят “за мига” и обичат да се веселят. Те са душата на компанията. Иначе са работохолици и перфекционисти. Стриктни и отговорни към поетите задължения, често се задълбочават повече, отколкото е необходимо.

Препоръки: Бъдете много нежни и страстни. Това е буквата на любовните емоции. Подходящ интимен подарък е скъпо кожено бельо в черен цвят, но с пурпурен оттенък. Те ценят контрастите.

Г. Хората, чиито имена започват с буквата “Г”, са целеустремени. Но са потайни и не обичат да споделят намеренията си с другите. Възможно е да бъдат мъничко лицемерни, за да постигнат целите си. Но като цяло са добродушни и завистта им е благородна.

Препоръки: Бъдете делови и много дискретни, за да не си навлечете искрения им гняв. Подходящ интимен подарък е гравиран камшик.

Д. Хората, чиито имена започват с буквата “Д”, са енергични и пламенни. Те притежават завиден ентусиазъм. Освен това са трудолюбиви и любознателни. Понякога обичат да си фантазират обаче и да се откъсват от реалността.

Препоръки: Бъдете жизнерадостни и усмихнати, защото оптимизмът е много важен за тях. Подходящ интимен подарък са белезници, покрити с плюш..

Е. Хората, чиито имена започват с буквата “Е”, са неподправени и мили. Те са с добро сърце и обикновено се стремят да избягват интригите. Освен това са съвестни и амбициозни. Въпреки че трудно ще ги чуете да молят за помощ, те са готови да предложат услугите си на всеки, който има нужда от тях. В работата си са стриктни и изпълнителни.

Препоръки: Бъдете търпеливи. Тези личности са много трудни за превземане. Подходящ интимен подарък е гел с екзотичен мирис за нежен масаж.

Ж. Хората, чиито имена започват с буквата “Ж”, са своенравни и обичат да вършат всичко по свой начин. Често са самотни, защото живеят в свой собствен свят. Освен това са изключително властни и обикновено трудно намират партньор, който да ги обича истински.

Препоръки: Бъдете самоотвержени и се раздавайте без страх. Подходящ интимен подарък са сладки неща – течен шоколад, ягоди със сметана, с които да украсите голото им тяло, преди да ги опитате.

З. Хората, чиито имена започват с буквата “З”, са чувствителни и славолюбиви. Те обичат да се изявяват. Но се страхуват от евентуално разочарование. Въпреки това са упорити и рано или късно успяват да се преборят с негативните си нагласи. Освен това са късметлии, защото началната буква от името им носи положителни вибрации. Алтруисти по природа, в доста случаи предпочитат единението и самотата. Като партньори са надеждни и всеотдайни.

Препоръки: Бъдете смели и безстрашни. Те обичат риска. Подходящ интимен подарък е наръчник за най-забавните и трудни пози в секса.

И. Хората, чиито имена започват с буквата “И”, са жизнерадостни и волеви. Често се отдават на всевъзможни дейности обаче и пилеят силите си на два или повече фронта. В такива моменти им е нужна концентрация, за да запазят и развият талантите си. Освен това са кариеристи, които или стриктно се съобразяват с правилата, или изобщо не ги зачитат, възползвайки се от всяка възможност за реализация. Притежаващи несломима гордост, понякога им е необходимо доста време, докато преглътнат нечия обида. Но накрая винаги прощават.

Препоръки: Бъдете тотални непукисти. Те са много чувствителни и всяко нещо може да ги нервира. Подходящ интимен подарък е бельо в светли цветове.

Й. Хората, чиито имена започват с буквата “Й”, носят почти същите черти на характера, както и хората с първа буква “И” в името си. Но за разлика от тях тук нещата са с двойна натовареност и затова са ярко изразени. Пороците и добродетелите при тези хора почти винаги се проявяват в крайности.

Препоръки: Същото като за “И”, но в двойна доза. Подходящ интимен подарък са различни лъскави костюми, в които да играят главната роля в страстната ви съвместна нощ.

К. Хората, чиито имена започват с буквата “К”, са горди и често са бунтари. Те не се съобразяват с общоприетите норми и правила, а обикновено си измислят свои, които се опитват да наложат на останалите. Освен това притежават достатъчно физическа красота и сексапил, за да ви омаят. Но са самодоволни и капризни. Когато са влюбени, са особено смешни и непохватни, защото се чувстват неловко в подобно амплоа.

Препоръки: Бъдете усмихнати и се вслушвайте във всяка тяхна дума. Подходящ интимен подарък са всякакъв вид белезници. Те са много ревниви и държат да са сигурни, че сте само техни.

Из „Пълен интимен хороскоп”

Книгата може да поръчате тук!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Храната, която топи мазнините на корема
Най-странните фетиши в секса
Училищни конфликти – съвети за родители
АББА проправя пътя на шведската музика на международната сцена
Рейки – енергията, която лекува

Напишете дума/думи за търсене