Типове вагина от мъжка гледна точка

Звучи прозаично, но вагина с вагина не си приличат.

Макар и този орган да е наш, нямаме идея, че мъжете типизират половите ни органи не само като „прекалено широка” или „прекалено тясна”. Истината е, че те също има какво да кажат за нашата женственост, както и ние имаме мнение за техните пениси.

Кокалеста вагина

Този тип вагина е по-тясна и по-кокалеста от повечето си посестрими. Това обаче допринася повече за крайното удоволствие.

Мъжката гледна точка: Въпреки че често води до велик секс, понякога тази структура може да причини дискомфорт на нервите в областта на тази.

"Устата" вагина

Да го кажем така – това си е плюс за нас. По-пълните срамни устни на практика си крещят за внимание с уста.

Мъжката гледна точка: За щастие господата са съгласни. Освен това твърдят, че тези вагини са по-меки от останалите, много гостоприемни и лесни за проникване.

Вагина експерт

Вие сте доста опитна и вагината не се срамува от това. Дори и да сте навъртели повече сексуални километри, това не я разширява. Истината е, че вагината се разширява, когато сме възбудени.

Мъжката гледна точка: Мъжете твърдят, че харесват по-лесното проникване. Истината е, че умират от страх да не би техният размер да е недостатъчен за вас и това да поожули малко егото им.

Девствена вагина

Тя е толкова стегната, че дори стените й се затварят.

Мъжката гледна точка: Ако сте притежателка на такава, да знаете, че това е един от любимите видове вагина за мъжете. Не само че дава свръхосезаемост, но и дарява господата с допълнителни сантиметри самочувствие. При такава вагина те няма нужда да се тревожат дали са достатъчно пораснали под кръста.

Ку-ку вагина

Да не забравяме, че имаме един приятел, който върши магии за удоволствието ни. Понякога е добре, че клиторът се подава като часовник кукувица, та да стигнем до плътска кулминация.

Мъжката гледна точка: Закачливият клитор е особено тачен от мъжките индивиди. Те обичат да наблюдават как се гърчим от кеф, усетили клиторния ни оргазъм. Кара ги да се чувстват вещи в занаята на любовта.

За знаците, които издават малкия пенис, четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Храната, която топи мазнините на корема
Най-странните фетиши в секса
Училищни конфликти – съвети за родители
АББА проправя пътя на шведската музика на международната сцена
Рейки – енергията, която лекува

Напишете дума/думи за търсене