Ученици обичат класната, както тя – ЦСКА. Поканиха я на бал с червени димки

Светлана Чолакова пристига при “своя отбор”, а учениците я посрещат с червени димки и факли и транспарант, играещ ролята на покана за бала.

Така 12-и “а” от търговската гимназия в Пловдив показа на учителката, че са станали един отбор

Знаейки колко много класната им обича футболния ЦСКА, учениците от 12-и “а” клас от Националната търговска гимназия в Пловдив решиха да ѝ покажат, че и те я обичат толкова силно. Сториха го чрез зрелищна покана за бала, превръщайки се в истински “ултраси” на “червения” отбор, независимо дали имат други пристрастия и дали изобщо се интересуват от футбол. Дори и момичетата.

Учителката с бяла фланелка на ЦСКА с автографи, а с номерата на своите червени фланелки 4 момичета са изобразили годината на основаването на любимия  клуб – 1948.
Учителката с бяла фланелка на ЦСКА с автографи, а с номерата на своите червени фланелки 4 момичета са изобразили годината на основаването на любимия клуб – 1948.

Учителката по немски Светлана Чолакова сподели сама емоцията, разказвайки как тогавашните плахи осмокласници са се превърнали в част от семейството ѝ. Публикува и видео, на което се вижда как учениците, облечени в червени фланелки, са запалили факли и червени димки, а с клаксони от автомобили се пресъздава истинска футболна атмосфера.

Голям транспарант представлява същинската покана за бала.

“Още от 8-и клас първото нещо, което запомнихме за нашата класна, беше колко голяма фенка е на ЦСКА. Още тогава знаехме как ще я поканим на бала. Всеки час се обсъждаха мачове и футболни резултати, а 5 години по-късно ние станахме един отбор. Благодарение на нея. Тя ни подкрепяше и вярваше в нас, затова искахме да ѝ подарим един незабравим ден. Облякохме футболните тениски и въпреки всички различия пяхме заедно, запалили червени димки и със свирки на вратовете”, разказаха учениците.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене