Александър Кадиев води благотворителен търг

Актьорът Александър Кадиев изигра ролята водещ на търга, организиран от на Български форум на бизнес лидерите.

Целта на благотворителната инициатива беше да подпомогне две благородни каузи. Половината от събраните 25000 лева отидоха в подкрепа на дарителската инициатива „За живота!", която набира средства за нова, уникална за страната ни, апаратура за лъчетерапия на рака на гърдата. Втората кауза е проектът „Чети и помогни", чиято идея е да създаде навици за четене у подрастващите и същевременно да подпомогне съзряването им като етични и състрадателни граждани.

Сред най-атрактивните предмети, продадени на търга, бяха писалка с гравирани подписа на Барак Обама и печата на Президента на САЩ, дарени от Максим Бехар; луксозно осемдневно пътешествие из Средиземноморието на борда на най-големия европейски круизен кораб - MSC Splendida, дарено от „Юзит Калърс"; картини и литографии на Греди Асса, Буян Филчев, Емануела Ковач, Костадинка Миладинова и др., дарени от художниците на НДФ „13 века България".

Официален гост на Благотворителния бал беше кметът на София Йорданка Фандъкова, а специалната изненада - изпълненията на джазмена Васил Петров.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене