Жизел Бюндхен отрече слуховете, че е изневерила на Том Брейди

Том Брейди и Жизел Бюндхен 
СНИМКА: instagram/gisele

Жизел Бюндхен отрече слуховете, че е изневерила на Том Брейди.

Супермоделът отхвърли спекулациите, че е започнала връзка с треньора си преди да се разведе официално с бившия си мъж, съобщава изданието Page Six.

"Не за първи път ставаме свидетели как жени биват обвинявани в изневяра, щом са решили да се махнат от нездравословна връзка", сподели 43-годишната жена в скорошно интервю. "Никой не знае на 100% какво се случва между двама души", допълни.

Бюндхен и нейният треньор по джиу-джицу, Хоаким Валенте, се запознали през декември 2021 г., но според Page Six те започнали да се срещат едва през 2023 г. През изминалата година дори обявиха официално връзката си, като заявиха, че са "много влюбени един в друг".

Разбира се, не е тайна за никого, че преди да се обвържат сериозно, са били приятели. И то доста близки. "За първи път се срещам с човек, който първо е бил мой приятел", призна в интервю Жизел.

Това тяхно близко познанство обаче не се е понравило на Брейди, според когото "те били заедно много преди 2023-та." "Том и Хоаким със сигурност не се харесват. Треньорът все пак е около децата му, но Брейди трябва да направи компромис и да го опознае", коментират близки до вече разбитото семейство.

Бюндхен и Брейди имат две общи деца. Отделно бившият професионален спортист има и син, който е от бившата му Бриджит Мойнахан, предава Дир.бг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене