Бившата жена на 50 Cent го обвини в изнасилване, той отрече

50 Cent СНИМКА: Инстаграм/50 cent

Бившата жена на рапъра 50 Cent Дафни Джой го обвини във физическо и сексуално насилие, след като той се опита да получи еднолично попечителство над 12-годишния им син, информира Page Six.

"Нека поставим реалния фокус върху твоите зли действия, свързани с изнасилването и физическото насилие над мен", написа тя в Инстаграм.

37-годишният модел, изявяващ се в платформата за възрастни OnlyFans, заяви, че Къртис Джаксън, както е истинското име на Фифти, "всява хаос и лудост в живота на хората, до които се докопа". В профила си сподели още, че за две години той е гледал детето им точно 10 пъти. "Изморих се да изграждам пред сина ни имидж, който той (50 Cent) не е заслужил", каза още тя.

Рапърът също излезе с изявление по казуса: "Последните фалшиви и безпочвени обвинения от страна на Дафни Джой очевидно са в отговор на решението ми да поискам еднолично попечителство над сина ми. Той е мой основен приоритет и запазването му в безопасна среда е единственият ми фокус в този момент."

Борбата между Джой и Къртис за попечителство над непълнолетното им дете идва, след като стана ясно, че Дафни е била секс работничка на 54-годишния Шон "Диди" Комбс. Според съдебни документи получени в Page Six, Джой и още три жени са били дамите, за които Комбс "се хвалел", че им плащал "месечна заплата" за работата си.

Предвид развитието на събитията и новината за участието на Дафни Джой в съдебното дело на Диди, Къртис ще иска еднолично попечителство над сина си", заяви близък до рапъра пред Us Weekly. Припомняме, че в момента срещу Диди се водят няколко дела за сексуален тормоз и трафик на хора. А наскоро федерални агенти обискираха имотите на рапъра в Лос Анджелис и Маями в рамките на разследването, предава Дир.бг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Храната, която топи мазнините на корема
Най-странните фетиши в секса
Училищни конфликти – съвети за родители
АББА проправя пътя на шведската музика на международната сцена
Рейки – енергията, която лекува

Напишете дума/думи за търсене