Жизел Бюндхен публикува емоционален пост за болките и травмите след развода

СНИМКА: Инстаграм/gisele

Жизел Бюндхен публикува в профила си в Instagram загадъчен цитат за "болките и травмите", които хората понасят, като призова последователите си да "бъдат мили".

43-годишният супермодел, който финализира развода си с куотърбека Том Брейди през октомври 2022 г., продължи напред във връзка с Хоаким Валенте.

Оригиналният цитат е написан от бразилския писател Уанди Лус и гласи: "Гледаш човек и не можеш да си представиш историята, която той носи - болките, травмите, страховете. Както дори не можем да си представим колко силен, способен и издръжлив е някой, зад усмивките и погледите стоят постиженията и победите; има хора и моменти, които те преодоляват и мечти и желания да бъдат постигнати.""Има толкова много неща, които никога няма да разберете. Така че, бъдете мили винаги, когато можете", завършва цитатът.

Жизел не сдържи сълзите си, когато вдигна капака на живота след развода с Том по време на изключително откровено интервю с Робин Робъртс.

По време на разговора в нейното луксозно ранчо в Маями, моделът стана емоционална, докато обсъждаше развода си, споделяйки за съвместното родителство на двете им деца с бившия си партньор и изразявайки стремежите си да "отвори сърцето си" към нов човек.

Но въпреки че моделът очевидно вече е продължила с живота си и вече е намерила любовта с новия си партньор, треньор по джиу джицу, тя не можа да прикрие тъгата си, когато Робъртс я попита за раздялата - отбелязвайки, че супермоделът е оприличил развода си на "смъртта на една мечта'.

Жизел и Том се ожениха през февруари 2009 г. и станаха родители на две деца - 14-годишния Бенджамин и 11-годишната Вивиан. Брейди също така е баща на 16-годишния Джак, който е от предишната му връзка с актрисата Бриджит Мойнахан, предаде life.dir.bg.

След седмици на спекулации относно състоянието на брака им, Жизел и Том официално обявиха раздялата си на 28 октомври 2022 г. Брейди обяви оттеглянето си от професионалния спорт през февруари същата година, но 40 дни по-късно се завърна на терена.

Твърди се, че Бюндхен е била бясна от неочакваното решение на Брейди да се завърне, особено като се има предвид, че той първоначално се е отдръпнал от футбола, за да даде приоритет на времето със семейството. Брейди официално се оттегли от професионалния футбол за втори път през февруари миналата година, отбелязвайки края на забележителната си кариера от 23 сезона.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене