Бекъм пак гол

Дейвид Бекъм се съблече за пореден път по слипове. Половинчатата му голота е заради новата кампания на линията му за бельо към марката H&M.

Футболистът позира на фона на зелена ливада, която е в унисон с цветовете на един от слиповете му. Под серия от снимки, качени във Facebook, Дейвид е написал, че „ще има още до края на седмицата".

Рекламото видео е снимано от небеизвестния Гай Ричи. Нейната премиера ще се състои утре. Фотоси от мейкинга, на които се вижда как Бекъм тича из Бевърли Хилс само по гащи, изтекоха миналия месец в интернет. "Да работя с Гай беше чудесно преживяване. Надявам се тези, които ще гледат клипа, да се забавляват толкова, колкото и аз, докато го снимах", не пести суперлативи спортистът.

Междувременно и Гай Ричи не остана длъжен в комплиментите, споделяйки, че от Дейвид ще излезе чудесен актьор в централна роля. „За мен тази кампания беше нещо повече. Имах чувството, че режисирам късометражен филм."

Миналата седмица Бекъм подписа петмесечен договор с парижкия отбор Пари Сен Жермен. Шестцифрената си заплата Дейвид ще дава за благотворителност.

Източник: Facebook
Източник: Facebook
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене