Децата на Бен Афлек шарят ръцете му за късмет

Бен Афлек е супергерой - досущ като неговия Деърдевил. За разлика обаче от герия си е и брилянтен татко, който позволява на наследниците си да оставят знаци върху него, при това буквално.

40-годишният брюнет първо превзе Холивуд, спечелвайки „Оскар" за оригинален сценарий за „Добрият Уил Хънтинг" - написан заедно с добрия му приятел Мат Деймън. После влезе в редиците на кинаджийските отличници като актьор, а сега тотално затвърди филмовия си талант, доказвайки за трети път, че може да е брилянтен режисьор. Макар че Американската филмова академия не го номинира за „Оскар" в категорията за режисьори, съпругът на Дженифър Гарнър обира всякакви награди по света и в Щатите.

Афлек е победител в 65-те награди на Режисьорската гилдия на Америка. Най-вездесъщите диригенти в киното връчиха на младия си колега приза за най-добър сред тях за изминалата година. Тази му чест той си я спечели с брилянтната режисура на лентата „Арго".

Оказва се, че не само талантът му е този, който му печели статуетките. Бен, който е баща на две момиченца и едно момченце, има подкрепата и на трите си деца, които без свян шарят ръцете му с късметлийски надписи. На раздаването на наградите „Златен глобус" Афлек спомена, че хлапетата му са оставили пожеланията си за късмет върху китките му и най-вероятно затова получава престижната статуетка.
И преди два дни фотографите уловиха надписа „Обичам татко, късмет."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене