5 съвета за самотниците на Свети Валентин

Снимка: Интернет

Свети Валентин е най-романтичният ден в годината. Или може би най-тъжният и неромантичен. Да, самотниците не празнуват. За тях 14 февруари е ден, в който всички песни по радиото, гледките по улиците, погледите на хората, сърчицата по витрините, всичко това им напомня, че са нещастни в любовта. Е, медалът има и друга страна! Ако си сред тях, превърни Свети Валентин в купонджийски Трифон Зарезан или ... прекрасен ден само за теб. Ето как.

Обичай себе си. Купи си нова дрешка, запиши си час при фризьор или козметик, подари си отдавна желана покупка.

Излез с други „самотници". Със сигурност има и други като теб. Направете си общо парти и така ще забравите за самотата си. Облечи се секси, грабни самочувствието си и разходи готината си персона в някой бар или дискотека. Може пък да намериш любовта точно на Свети Валентин.

Отиди на кино. В случай, че не успееш да организираш купон или среща с приятели, отиди на кино. Избери си филм, който отдавна искаш да гледаш или такъв, който в момента грабне интереса ти и прекарай 2 часа в компанията на любимите си актьори и... пакет пуканки, разбира се.

Екскурзия до готино местенце! Как ти звучи? Дали ще е у нас или в чужбина, портфейлът ти ще определи. Но важното е да тръгнеш с настроение и приключенски дух. Фотоапарат, готина книга и подходящи обувки също не са пренебрегване при събирането на багажа.

В краен случай направи основно почистване на дома си или разместване. Изчисти всичко старо и ненужно, премахни нещата, които ти напомнят за стари любови. Така ще изразходваш цялата си излишна енергия, а резултатите ще те удовлетворят. Пък и това е само един Свети Валентин. Един ден, в който можеш да свършиш толкова много неща!

Ваня Сухарова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене