След подигравките за външния й вид, Кристин Дейвис от "Сексът и градът" се появи без грим (Снимки)

Кристин Дейвис СНИМКА: Инстаграм/Официален профил

Кристин Дейвис си навлече много критики покрай начина, по който изглежда в продължението на сериала "Сексът и градът".

Много зрители обвиниха 59-годишната актриса, че в епизодите на "И просто ей така..." е прекалила с ботокса, опъването на бръчки, силикон и какво ли още не.

Сега обаче тя успя да обърне негативните коментари в положителни, след като качи снимка без капка грим в личния си Инстаграм.

Любимката от малкия екран посочи, че въпросният кадър е направен в Кения и отбеляза, че тамошният климат влияе зле на косата й.

Феновете обаче не обърнаха толкова внимание на косата, колкото на естествената красота на актрисата и колко добре изглежда без грим.

Припомняме, че миналата година Дейвис даде откровено интервю за козметичните си процедури, след като многократно бе одумвана, че е съсипала лицето си.

"Трудно е да се сблъскваш с по-младото си Аз. И е предизвикателство да не забравяш, че не е задължително да изглеждаш така. Интернет постоянно ти налага как да изглеждаш. Слагала съм си филъри. Имало е случаи, в които не са ми стояли добре. Тогава отнесох и много подигравки за външния си вид. Толкова сълзи съм проляла", призна тя, предаде Дир.бг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми

Напишете дума/думи за търсене