Сгодена ли е Лейди Гага? (Снимки)

Лейди Гага Снимка: Instagram / ladygaga

Лейди Гага отново предизвика спекулации за годеж сред феновете си, след като бе забелязана с диамантен пръстен на левия си безименен пръст.

Изданието Page Six съобщава, че певицата е била с приятеля си Майкъл Полански на разходка из улиците на Западен Холивуд. И по думи на медията блясъкът на пръстена не могъл да бъде скрит и привличал вниманието.

След като папарашките снимки бяха качени в Х, феновете на Стефани, както е истинското име на Гага, заляха секцията за коментари. Повечето се питат кога е сватбата и дали наистина е сгодена или е просто подарък от гаджето.

Гага и Полански направиха връзката си публично достояние в Инстаграм след Супербоул през 2020 г. Тя публикува обща снимка, потвърждавайки отношенията им, които бяха обект на спекулации дни по-рано.

За Полански се знае, че е уважаван в сферата на филантропията и технологиите. Има общ бизнес с Шон Паркър. Фондацията, която основават през 2015 г. е посветена на различни каузи, включително науки за живота, глобално обществено здраве, гражданска ангажираност и изкуства. Освен това той е член на управителния съвет на базирания в Сан Франциско Институт "Паркър" за имунотерапия на рака, който е известен с финансирането на изследвания в областта на лечението на онкологичното заболяване. Завършил е Харвардския университет, а академичният му опит включва приложна математика и компютърни науки.

Преди него Лейди Гага се срещаше с актьора Тейлър Кини, съобщи dir.bg

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене