Как да разбереш, че мацката ти е "кифла"

В световен мащаб Парис Хилтън е сред най-"нарочваните" за "кифла"
Снимка: Интернет

Напоследък все по-често чуваме определението „кифла" за най-различни момичета, които изглеждат добре. За справка на мъжете: жена, която носи високи токчета, има поддържан маникюр и изглежда добре в рокля, НЕ Е кифла! Тя е поддържана жена.

„Кифла" дори не е начин на обличане, а начин на държание. Състояние на духа или дори светоусещане! Прилагам кратък списък на признаците, по които бихте могли да разпознаете „кифлата".

Държи да е център на вниманието. Тя говори високо, облича се предизвикателно, силно гримирана е, ако е в заведение, танцува в центъра на дансинга. Облечена е в тигрови нюанси, обувките й са с множество камъчета и лъскави нишки. Трябва да блести, буквално!

Избира си мъжете по ключовете от колата. Казано накратко, няма да я видите с мъж с "Голф", например. Тя се чувства като скъпоструваща стока и държи да се разбере от всички.

Няма да я видите и със студент по ядрена физика. Тя обича „лошите момчета", по възможност даже известни. Наскоро плеймейтката Златка Димитрова отговори на въпроса: „Колко книги сте прочели?", така: „Да не се изхвърлям, ама 4-5". „Кифлата" обича да чете само етикетите на шампоана и инструкциите на пресата за коса.

Прегледайте фейсбук профила й. В случай, че има снимки, на които се е снимала сама срещу огледалото или с нацупена уста, ако всичките й статуси са от типа: „По-добра ще е от мен само дъщеря ми" или „По-добра съм от бившата ти, по-добра ще съм и от настоящата ти"... Работата е ясна - имате си вземане-даване с кифла.

Ваня Сухарова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене