Бившата асистентка на GaGa продължава да й вади мръсните ризи

Бившата асистентка на Lady GaGa, която се опитва да я осъди за пренатоварване и откачени изисквания към персонала, публикува някои от изискванията й по време на турнето Monster's Ball.

Сред изискванията към страните - домакини на сценичните й изяви фигурира наличието на манекен с розова коса. Гримьорната й трябвало да е в стил глем рок и украсена с постери на любимите й изпълнители - Дейвид Бауи, Елтън Джон, Били Холидей, Queen. От напитките задължително трябвало да присъства бутилка уиски Jameson и няколко бутилки червено и бяло вино. И още - пакет дълги сламки, чайник, кафеварка, био чай с джинджифил и лимонена трева, сладко от ягоди и др.

Напомняме, че асистентката на певицата Дженифър О'Нийл, се оплака в съда от капризната си работодателка, която не й плащала за извънредното натоварване, изпълнявала прищевките й и дори трябвало да спи с нея. В отговор GaGa заяви, ч О'Нийл, която сега живее за сметка на родителите си, не заслужава сумата, за която претендира. „По-добре да дам тази сума на други мои служители, които работят наистина здраво", зави певицата.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене