Киану Рийвс е готов на сватба, но без предбрачен договор

Киану Рийвс и Александра Грант Снимка: Туитър

Екранният любимец и сърцеразбивач Киану Рийвс е готов да загърби страховете си и да се "гмурне" в семейния живот.

Близки до актьора разкриха пред изданието Radar, че е готов да предложи брак на приятелката си, художничката Александра Грант. Но обаче имал условие, което изглежда странно в света на звездите - двамата да не подписват предбрачен договор, който да защити имуществото му, възлизащо на 400 млн. долара. Според неговите приятели той няма и капка съмнение в чувствата на Александра, а и "определено не му се занимава с адвокати и документи".

"Киану е лудо влюбен в Александра и е готов за сватба", казват близките му пред изданието. По техни думи, ако наистина се решат на тази крачка, феновете не бива да се надяват на грандиозно събитие. "Не е в негов стил да вдига много шум. Ако правят тържество, е по-вероятно да е само с най-близките му, в задния двор на къщата му в Лос Анджелис", допълват.

По техни думи Киану е "старомоден". "Той все още вярва в любовта", заявили аверите му.

Александра и Киану се запознават през 2009 г., като в началото са само приятели и сътрудници.

Издават обща книга, озаглавена "Ода на щастието", която той написва, а тя илюстрира. Десетилетие по-късно искрата между тях пламва и те започват да се появяват по светски събития като двойка.

Преди Грант, Рийвс бе сгоден за Дженифър Сайм, която обаче губи в катастрофа през 2001 г. Оттогава насам актьорът е известен със скептицизма си към сватбите и като цяло за брака. предава Дир.бг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене