Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии

Телец и Телец

Когато два Телеца се влюбят, това е доста чувствена и сериозна връзка. Ценят хубавата храна, не понасят изневярата и комфортът на другия е много важен. Любовта между тях може да е до края на дните им. Не пренебрегват луксозните удоволствия, на които обичат да се отдават. Чаровни са, минават през живота с достойнство и изящество. Доволно инатливи, с безпрекословно лично мнение, да не говорим за титаничната им ревност и чувството за собственост. Ако се научат да не застрашават връзката с дребните си препирни, може да се радват на любовно дълголетие. Харесва им да бъдат ухажвани през цялото време на отношенията. Влизат предпазливо във връзката, но веднъж озовали се там, са тотално отдадени на емоцията и на партньора си.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната невероятна лоялност един към друг и тяхната романтичност, без значение колко дълга е връзката.

Телец и Близнаци

На тези два знака им трябва време да разберат каква е точната пропорция динамика във връзката им, за да може да се разбират чудесно. И Телецът, и Близнаците има какво да предложат един на друг, но със сигурност ще отнеме малко усилия и от двете страни, за да проработи връзката. Ако обсебващият Телец успее да даде на единия Близнак сигурност и интимност във връзката, от които има нужда, без да ограбва свободата на другия Близнак, то ще има чудесна любов между тези зодии. Близнаците са знак, на който може да се разчита, затова Телецът трябва да е търпелив. Практичността на Телеца може да се сблъска с интелектуалното разбиране на света на Близнаците, но ако Телецът успее да въвлече Близнаците по-дълбоко в битието на живота, нещата може и да са обещаващи между тях.

Най-доброто от тази конфигурация: Сигурността, която си дават един на друг. Докато комуникират свободно помежду си, ще се радват на стабилна и щастлива връзка.

Телец и Рак

Това е доста добра комбинация. Споделят кармични връзки и имат еднакви възприятия за света. Между Телеца и Рака има много общо – почитат сигурността във връзката преди всичко останало, и двамата обичат да се грижат за другия. Ракът набляга на емоционалната грижа, докато Телецът обича да глези партньора си с подаръци и вкусни блюда. И двамата са домошари и обичат да прекарват времето си с любимия вкъщи. Харесват уюта и хубавите вещи. Често са на прицел от другите зодиакални знаци, които им завиждат за стабилността на семейството, което създават. Проблемите им възникват само когато Телецът настоява да става на неговото, а Ракът реши да се цупи. Телецът трябва да се научи да разбира емоционалната чувствителност на Рака, а Ракът трябва да бъде по-отворен и честен в комуникацията вместо да се отдава на емоционален шантаж.

Най-доброто от тази конфигурация: Стабилният отбор, който създават. Взаимната им любов към дома и сигурността на семейството прави от тях идеалната в дългосрочен план двойка.

Телец и Лъв

Тези двамата може да бъдат страхотна двойка, защото знаят как да четкат егото на другия. Имат еднакви нужди – Телецът се нуждае от много внимание и привързаност, иска да бъде обичан и почитан, докато Лъвът обича комплиментите и иска да бъде обожаван и да му се възхищават. И двамата са екстремно лоялни, но са хора с чувство за собственост. Споделят подобни желания и могат да се погрижат за въжделенията на любимия безпроблемно. И Телецът, и Лъвът обичат високия обществен статус и вещите. На особена почит при тях са физическият комфорт и луксът. Лъвът обича да прави лъскави подаръци, което със сигурност радва безкрайно Телецът, защото той обича да бъде ухажван. Въпреки че се разбират добре, не всичко е цветя и рози между тях. И двата знака са много инати и трябва да работят здраво, за да разберат особеностите на другия.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхното взаимно възхищение. И двата знака са много силни персони, затова нито един от тях няма да може да доминира над другия, колкото и да се опитва.

Телец и Дева

Това е съюз на вродена практичност. И двата знака са доста здраво стъпили на земята индивиди, което им помага доста за излизането от проблемите на ежедневно ниво. Те са искрено отдадени един на друг, защото като отделни личности те притежават изключителен интегритет. Девата харесва силата и предаността на Телеца, докато той харесва бързия ум на Девата. Заради предпазливата природа на Девата е възможно случването на тази връзка да отнеме време, но веднъж започнала, нищо не е в състояние да я спре. Имат еднакви цели и възприятия – освен практични, те са материалисти, но пък работят здраво, за да постигнат комфорта си. Телецът е доста по-чувствен и отстъпчив отколкото Девата, която е по-въздържаната от двата знака. Девата обича да анализира всичко в живота й, което често вади нейния критицизъм, което пък Телецът приема доста вътрешно. Инатът на Телеца лази по нервите на Девата, което пък я кара да бъде още по-критична.

Най-доброто от тази конфигурация: Отдадеността й към едни и същи цели и общите им усилия да ги постигнат. И двамата партньори обичат лукса и хубавите неща, а Девата обича да помага на Телеца за удовлетворяването на мечтите му.

.

Телец и Везни

Това е събирането на две половинки в едно. Тези два знака са кармично свързани. Обичат сигурността във връзката, споделят любов към поезията и културата. Може в началото отношенията да се случват по-бавно, но със сигурност имат общи интереси. Веднъж разбрали нуждите на другия ще установят, че имат доста повече общи неща, отколкото са си мислели. И Телецът, и Везните обичат гурме храната, театрални постановки, колекционират произведения на изкуствата и музика. Много е важно и за двамата партньори физическото и естетическото удоволствие. Обичат не само да бъдат ухажвани, но и да ухажват. Това е от особена важност във всяка връзка за тях. Телецът оценява чара на Везните. Везните пък са благодарни за лукса, който Телецът им предлага. Има какво да научат един от друг – Везните може да помогнат на Телеца да види различната гледка точка на дадена ситуация, а Телецът може да помогне на Везните да превъзмогнат своята всеизвестна нерешителност.

Най-доброто от тази конфигурация: Споделят обща любов към красотата, културата, удоволствието. Естетиката е съществена и за двамата, а техните подобни вкусове правят връзката още по-хармонична и романтична.

Телец и Скорпион

Любовта между тези два знака е нищо повече от екзалтираност, независимо дали е в положителен или отрицателен смисъл. Този съюз е балансиран, защото силите на единия допълват слабостите на другия. Тяхното сексуално привличане е извън всякакви граници. И Телецът, и Скорпионът имат доста общи неща помежду си, но заради силните им натури, те често се люшкат между страстната любов и разгорещените спорове. Телецът изпитва засилено желание за притежание, а Скорпионът ламти за власт. И за двамата партньори богатството и благосъстоянието са важни. Телецът е с една идея по-егоцентричен от Скорпиона, който е много по-загрижен за любимия и за семейството си. И двамата изпитват дълбока нужда от стабилност и сигурност във връзката, но с дребна разлика в нюансите. Докато Телецът уважава честността и ненавижда изневярата, то Скорпионът обича да е тайнствен.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната мощна връзка ще засияе, след като всички препятствия пред интимността им се изчистят. Когато Скорпионът осъзнае, че Телецът няма да ходи никъде и че няма да го направи нещастен, тези отношения ще разцъфтят.

Телец и Стрелец

Тази връзка е невероятно страстна и разгорещена, но и двамата партньори трябва да си дадат време да научат какво да правят с енергията, която тази любов произвежда. Докато Стрелецът постоянно се наслаждава на идеята за нови запознанства, за нови места, за различни кухни и изобщо за новости в живота, то Телецът, който обича сигурността в отношенията, може да се почувства некомфортно именно с тази страна от характера на любимия си. В началото на любовта Телецът може да настоява за повече обвързаност и стабилност, отколкото Стрелецът е склонен да даде. Но ако Телецът се научи да бъде малко по-търпелив, то Стрелецът ще бъде повече от благодарен.

Тези зодии имат различно възприятие за света. Телецът има склонност да бъде практичен, което компенсира хаотичното на моменти поведение на Стрелеца. Последният може да има трудности с типичното за Телеца самодоволство и ако се опита да го опитоми, може и да се сблъска с рогата му. Въпреки това Стрелецът внася доста забавление и приключение в живота на прагматичния Телец.

Най-доброто от тази конфигурация: Новите перспективи, които всеки един от тях внася в живота на другия. Веднъж разбрали и приели разликите си, ще се радват на здрава и щастлива връзка.

Телец и Козирог

Това е практична и чувствена връзка. И двата знака споделят логиката на здраво стъпили на земята личности. Телецът не е заинтересован да рискува повече отколкото е необходимо, особено ако се отнася до емоции и ангажираност във връзката. И на Козирога не му се нрави излишния риск, но по-скоро, ако става дума за пари или бизнес. Кариерата е изключително важна за Козирога, той се интересува от достигането на върховете на всичко, с което се захване, и има склонност да поставя високи цели пред себе си. И Телецът не се плаши от високи топки, но най-вече, когато се отнася до любов или притежание. И двамата партньори се възхищават на отдадеността и силата на другия, но въпреки стабилния, реалистичен и леко закостенял подход към живота, любовната връзка помежду им бързо може да приключи. Причината е, че те в основата си са много различни хора. Не е изключено Телецът да намери Козирога за консервативен и ограничителен, а Козирогът може да започне да мисли, че Телецът е твърде мързелив и че не се интересува особено от кариерата и благосъстоянието си. Ако Телецът успее да убеди Козирога да отпусне малко юздите и да се наслаждава на плодовете на труда си, то със сигурност Козирогът може да мотивира Телеца за превръщането на мечтите му в реалност.

Най-доброто от тази конфигурация: Сходството на техните ценности и тяхната отдаденост към целите. И двамата партньори се наслаждават на лукса и хубавите неща. Взаимните им интереси създават една наистина подходяща двойка.

Телец и Водолей

Тези двамата може да преместят планини, ако разберат как да координират усилията си. Телецът е практичен, докато Водолеят има нетрадиционен, леко „извънземен” подход към всичко. Телецът може да устои на промяната, а пък Водолеят е най-прогресивният от всички зодии. Може и да изглежда, че имат много малко общо помежду си, но споделят силна жажда за успех – което означава, че биха били по-добри бизнес партньори, отколкото любовници. След като и двата знак имат склонност да бъдат екстремно догматични, нека се опитат да не влизат в излишни препирни. Когато Телецът се ядоса, може да хвърля искри, а когато Водолеят усети натиск, той е склонен да се отдръпне, дистанцирайки се от неговия „мъчител”. Това може да накара Телеца да пресира любимия още повече, който пък от своя страна ще се затвори съвсем в черупката си. Модерният и прогресивен Водолей може да намери отдадеността на Телеца към рутината за досадна. Въпреки различията си, има какво да предложат един на друг.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната нескончаема екипна сила, която може да премахне всякакво препятствие по пътя им. И двата знака са много силни персонажи, затова няма шанс нито един от тях да доминира над другия, без значение колко се опитват. Тази връзка може да бъде наистина много вълнуваща и удовлетворяваща в момента, в който се напаснат един към друг.

Телец и Риби

Това в общи линии е щастлива връзка. Двата знака имат кармични връзки и изпитват дълбока емпатия един към друг. Докато Рибите са идеалисти и мечтатели, Телецът е здраво стъпил на земята. И двамата обичат хармонията и стабилността в отношенията и имат какво да предложат един на друг. Телецът може да достави на Рибите една стабилна основа, която да балансира малко фантазиите им, докато Рибите предлагат доброта, нежност и симпатия – неща, които Телецът търси у любимия си. Понякога Телецът не може да разбере „обикновения” поглед към живота на Рибите. Но истината е, че Рибите са всичко друго, но не и обикновени. Помните, че тихите води са най-дълбоки, нали?

Най-доброто от тази конфигурация: Различните им емоционални натури се допълват и хармонизират наистина добре. И двата знака имат еднакво отношение към обвързаността във връзката, което е чудесна предпоставка за продължителна любов между Телеца и Рибите.

Телец и Овен

Връзката между тези две зодии е естествен съюз на любовта, която идва от Телеца, и на страстта, струяща от Овена. В тези отношения всичко се базира на баланса. Овенът иска на секундата да скочи с двата крака в емоцията, докато Телецът предпочита да го кара по-бавно. Това може да породи проблем, защото Телецът обича да бъде ухажван – концепция, която е чужда и тотално неприсъща за Овена. Въпреки това тази връзка може да е доста поучителна и за двата знака. Телецът може да помогне на Овена да озапти малко инфантилните си и непрактични импулси, докато Овенът може да научи Телеца за бъде по-спонтанен и авантюристично настроен.

Най-доброто от тази конфигурация: превъзходен баланс на енергия между мъжкото и женското начало, между импулса и обмислянето. Различните им характери и способността да се учат един от друг превръща връзката им удовлетворителна и щедра.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене