Меган Фокс: Дами, не си губете времето с мъже

Меган Фокс СНИМКА: Инстаграм

Красавицата Меган Фокс сподели няколко практични съвета за самотни жени, месец след като потвърди края на годежа си с рокаджията Machine Gun Kelly.

По време на тв интервю 37-годишната звезда от "Трансформърс" посъветва дамите да не "хабят" енергията си за мъже.

"Не знам дали съм най-добрият човек, който да дава съвети, защото моят съвет е просто да научите нови умения или да развиете хоби и да не хабите енергията си за момчета", каза тя.

Актрисата, която е майка на три деца, продължи: "Всичко, което ще направят те, е да те източат. Просто продължете. Инвестирайте в себе си".

Меган сподели клипа от интервюто в своя Instagram, като написа: "Житейски съвет от експерт по връзките", което провокира 33-годишния Machine Gun Kelly да коментира: "ПРОПОВЯДВАЙ".

Все пак в интервюто Фокс посочи бившето си гадже, след като я попитаха кои биха били нейните три идеални хедлайнера на Coachella.

"Е, очевидно трябва да кажа Machine Gun Kelly", каза актрисата. "Не съм в модерната епоха, така че бих казал Guns N' Roses или, знаете ли кого бих искал да видя, Weezer. Weezer е секси."

Нейните коментари идват близо месец след като сподели, че двойката е прекратила годежа си, въпреки че отказа да говори за текущото състояние на връзката им. Също така наскоро беше разкрито, че Меган и MGK в момента живеят разделени, докато решават проблемите си във връзката. Актрисата е отседнала в квартирата си в Малибу, докато музикантът е останал в общия им дом в Енсино.

Фокс за първи път започна да излиза с рокаджията през 2020 г., като двамата се сгодиха две години по-късно. Но година след това предизвикаха спекулации за раздяла, преди да дадат нов шанс на връзката си. В крайна сметка обаче сътресенията в отношенията им за пореден път рефлектираха върху любовта им, те отмениха годежа си и на този етап са разделени, предава Дир.бг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене