"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Миро за първи път направи концерт в зала “Арена София” и я напълни.
СНИМКА: ИВАН ЕРМЕНКОВ

Един от най-любимите ни изпълнители за първи път с концерт в най-голямата зала у нас - препълни я

Миро и Евгени Димитров - Маестрото сложиха финал на голямото турне на един от най-любимите изпълнители с “Де е България?”.

Хиляди, напълнили зала “Арена София”, аплодираха впечатляващото шоу The Grand Finale от хитове, специални ефекти, мултимедия и качествена музика на живо.

Миро, който за първи път е на тази най-голяма българска сцена, обясни на публиката и защо появата на Маестрото, който седна на пианото, не е случайна. Кариерата на Миро започва със съвместна работа с най-талантливия от екипа на Слави Трифонов.

Но най-вълнуващ за феновете на Миро бе дълбокият му и красив глас. Заедно с него цялата публика пя любимите “Губя контрол, когато”, “Август е септември”, “Гълъбо”, “Печат от моята душа”, “Очите”, “Върхът на планината”.

Звучаха незабравими сингли от началото на кариерата на изпълнителя от времето на “Каризма”, като на сцената вместо Галя бяха момичетата от Trinity. Те се включиха и за новото му парче - “Повече”.

Дуетите му продължиха с Анелия и “Завинаги”, а после с Мария Илиева, с която изпълниха първата си обща песен “Ако утре няма днес”.

Миро завърши с революционните “Кой уши байрака” и “Де е България?”, а цялата публика пя с него.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене